Positieve geluiden bij Kampeerhal Roden

Recordomzet tweede Pinksterdag voor Kampeerhal Roden, ondanks coronacrisis.

De kampeervakantie is dit jaar meer in trek dan ooit. Niet zo vreemd, gezien de reisbeperkingen en lockdowns als gevolg van de coronapandemie. Kampeerhal Roden zag de vraag naar vakantie-uitrusting al eerder stijgen afgelopen jaar. Er werd zelfs meer verkocht in de beperkte openingsuren. Daar kunnen ze nu de opvallende recordomzet van tweede Pinksterdag aan toevoegen.

Kamperen maakte afgelopen jaar een enorme opmars: door de lockdowns vierden een kwart meer mensen vakantie in eigen land. Al die extra bezoekers zochten vakantieplezier op campings, die al vroeg dit jaar volgeboekt waren. Door de maatregelen blijven veel mensen dichtbij huis. Dat de kampeervakantie in trek is, merkt de kampeerhal ook, zij zagen hun omzet met 80% groeien ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Leestip:  Mestic introduceert nieuwe dakairconditioner
Assortiment

De groei is terug te zien in alle productgroepen. Vooral het caravankamperen is in trek ziet de kampeerhal terug aan de verkoop van voortenten en accessoires. Maar ook het assortiment rondom wandelen, kleding en tuin groeien exponentieel hard. Deze verkoop is zelfs verdubbeld.

Pinksterweekend

Het Pinksterweekend is traditiegetrouw een belangrijk weekend voor de kampeerhal. Sinds jaren is dit een vaste piekmoment voor de winkel. “Dat het Pinksterweekend van 2021, nog midden in de coronacrisis, met de nog geldende bezoekersbeperking een recordomzet zou genereren dat hadden we niet verwacht.” zegt Richard Kremer, mede-eigenaar van Kampeerhal Roden, tevreden. “De omzet van afgelopen maand past bij de omzet die we normaal in juni en juli behalen”.

Nieuwe kampeerders

winkel kampeerhal RodenDe winkel mocht ook veel nieuwe kampeerder verwelkomen. “Dat zien we vooral aan de complete aankopen die mensen doen. Deze mensen kopen een tent of voortent met de volledige inventaris die daarbij hoort.”, aldus Richard Kremer.

Leestip:  Eerste keer kamperen? De belangrijkste benodigdheden op een rij!

We zijn natuurlijk heel tevreden met de stijgende omzet en het bezoek van nieuwe klanten. Maar we zijn ook trots op de complimenten die we hebben ontvangen over onze vernieuwde winkel. Mensen ervaren een bezoek aan de Kampeerhal Roden als “een sfeervolle en levendige plek, waar je zin in vakantie krijgt.”

Vanaf deze week mag ook de horeca binnen de winkel weer open. Ook hier is hard aan gewerkt afgelopen tijd. Het etablissement is opgeknapt en heeft een vernieuwde kaart.

Website Kampeerhal Roden: www.kampeerhalroden.nl

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in