PopUpClub een vereniging van voornamelijk Amerikaanse folding trailers

De PopUpClub, een vereniging van voornamelijk Amerikaanse folding trailer (PopUp) liefhebbers in Nederland. Voorbeelden van merken van folding trailers in Nederland zijn: Coleman, Fleetwood, Skamper, BobCat, Starcraft, Palomino en Conway. In Amerika zijn deze vouwwagens de normaalste zaak van de wereld, maar in Nederland worden ze zelden aangetroffen. De meeste van deze vouwwagens zijn geïmporteerd uit Amerika. In 2005 is de club door een groep enthousiaste mensen opgericht. De site geeft de nodige informatie over deze vouwwagens en via het forum heeft men de mogelijkheid om kennis en ervaringen uitwisselen.

Evenementen

Elk jaar wordt door de vereniging een drietal evenementen georganiseerd. Een voorjaarsweekend, een PopUpRun  (een trip van een aantal dagen) en een najaar weekend. De weekenden worden door 10 tot 20 wagens bezocht en hebben geen vast programma. Alleen tijdens het voorjaarsweekend wordt er een algemene ledenvergadering gehouden.

Popup clubVia de webshop heeft men de mogelijkheid om artikelen te bestellen. Door het contactformulier in te vullen en op te sturen kan men contact leggen met het bestuur van de PopUpClub.  Wil men lid worden dan kan men het inschrijfformulier downloaden en naar het secretariaat opsturen. Men krijgt zo snel mogelijk bericht. Na inschrijving en betaling van de contributie van 12 euro per jaar krijgt men toegang tot het ledendeel van de site. Om in te loggen in het ledendeel moet men zich eerst registreren voor het forum.

Leestip:  Frankia-club houdt technische dag

Website PopUpClub.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

3 REACTIES

  1. Beste verenigingsbestuur, in 1996 heb ik een Santa Fe van coleman nieuw gekocht. Wij hebben er 4 jaar met veel plezier mee gekampeerd. Daarna is hij nimmer meer gebruikt.hij heeft al die jaren in een schuur in Frankrijk gestaan. Door vraat van muizen is het tentzeil aangetast. Een geïnteresseerd lid van jullie pop up club mag hem gratis komen halen. Vrgr j.c. vendrik, 0346 281960

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in