PopUpClub een vereniging van voornamelijk Amerikaanse folding trailers

0

De PopUpClub, een vereniging van voornamelijk Amerikaanse folding trailer (PopUp) liefhebbers in Nederland. Voorbeelden van merken van folding trailers in Nederland zijn: Coleman, Fleetwood, Skamper, BobCat, Starcraft, Palomino en Conway. In Amerika zijn deze vouwwagens de normaalste zaak van de wereld, maar in Nederland worden ze zelden aangetroffen. De meeste van deze vouwwagens zijn geïmporteerd uit Amerika. In 2005 is de club door een groep enthousiaste mensen opgericht. De site geeft de nodige informatie over deze vouwwagens en via het forum heeft men de mogelijkheid om kennis en ervaringen uitwisselen.

Evenementen

Elk jaar wordt door de vereniging een drietal evenementen georganiseerd. Een voorjaarsweekend, een PopUpRun  (een trip van een aantal dagen) en een najaar weekend. De weekenden worden door 10 tot 20 wagens bezocht en hebben geen vast programma. Alleen tijdens het voorjaarsweekend wordt er een algemene ledenvergadering gehouden.

Popup clubVia de webshop heeft men de mogelijkheid om artikelen te bestellen. Door het contactformulier in te vullen en op te sturen kan men contact leggen met het bestuur van de PopUpClub.  Wil men lid worden dan kan men het inschrijfformulier downloaden en naar het secretariaat opsturen. Men krijgt zo snel mogelijk bericht. Na inschrijving en betaling van de contributie van 12 euro per jaar krijgt men toegang tot het ledendeel van de site. Om in te loggen in het ledendeel moet men zich eerst registreren voor het forum.

Website PopUpClub.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *