Pilloh – Get a grip on your towel

Een gloednieuw handig kussentje met elastiek, waardoor jouw badlaken altijd op je strandstoel of ligbed blijft liggen.
Nooit meer een weggewaaide handdoek, of gedoe met knijpers, touwtjes en elastiek. Pilloh is vanaf nu verkrijgbaar via pilloh.nl en vanaf 1 augustus tijdelijk bij Action.

Windkracht drie

Handdoeken en strandstoelen: de combi klinkt ideaal, maar eigenlijk gaan ze niet goed samen. De handdoek blijft niet liggen of waait weg. Je ligt nooit echt lekker. Aan de Hollandse kust is het bovendien gemiddeld windkracht drie in de zomer.
Heerlijk om bij af te koelen, maar geen knijper of touwtje om je handdoek is hier tegen bestand! Zo kun je niet zorgeloos zonnen deze zomer.

Elastiek

Pilloh lost het voor je op. Het is een dik en stevig elastiek met een comfortabel kussentje. Je vouwt het gemakkelijk om je tuinstoel, strand- of luchtbed en je handdoek zit de hele dag comfortabel op zijn plek. Pilloh is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de wasmachine.
De beste oplossingen zijn soms zo simpel…

Leestip:  Aanmelden Dieselclaim nog mogelijk
Lay Back Sunshine
Lay Back Sunshine
Verkrijgbaar

Er zijn twee Pillohs; een vierkante Lay Back, en een ronde Sunshine.
Je kunt ze bestellen op Pilloh.nl en wanneer je er vandaag voor 17.00 uur eentje besteld, wordt ie morgen door de brievenbus bij je thuis bezorgd. Je weet nooit wat voor weer het overmorgen wordt natuurlijk.
Vanaf 1 augustus is de Pilloh tijdelijk verkrijgbaar bij Action!

Website Pilloh: www.pilloh.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in