Stacaravanoutlet.nl met meer dan 40 jaar ervaring

Stacaravanoutlet.nl is met meer dan 40 jaar ervaring één van de grootste en meest gerenommeerde aanbieders van gebruikte caravans en chalets. Stacaravanoutlet is onderdeel van de Griftdijk groep; één van de belangrijkste importeurs en producenten van stacaravans en chalets in Europa. Zij kunnen je daarom ook jongere occasions aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

De getoonde caravans op hun website zijn op voorraad en dus direct leverbaar.

Zij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Zij vragen je wel om afstand te houden, geen handen te schudden en hun showroom niet te bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten); de gezondheid en veiligheid van hun klanten, medewerkers en relaties hebben voor hun de hoogste prioriteit.

Leestip:  Hier moet je op letten bij de aanschaf van een stacaravan

Zij kunnen eventueel ook virtuele rondleidingen geven d.m.v. FaceTime of Whatsapp videobellen om chalets en stacaravans naar wens te bekijken. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen neem dan even contact met hun op om een afspraak te maken.

Over Stacaravanoutlet

Stacaravanoutlet.nl is onderdeel van de Griftdijk groep de grootste importeur van caravans in Europa, tegelijk produceert en ontwikkelt Griftdijk caravans en chalets in haar eigen fabriek in Engeland. Inmiddels telt de gehele organisatie meer dan 60 werknemers variërend van architecten, technische specialisten, sales en service medewerkers. Met elkaar vormen zij een groep die de genen van een echt familie bedrijf in zich draagt. Met deze mentaliteit en hun meer dan 40 jaar ervaring doen ze iedere dag hun uiterste best om voor al hun klanten de aanschaf van hun tweede huis zo goed en zorgeloos mogelijk te laten verlopen van inkoop tot verkoop of van transport tot installatie, zij staan voor je klaar in hun experience center op de Amersfoortsestraat 74 in Soesterberg.

Leestip:  Overname Strating Caravans

Website Stacaravanoutlet: www.stacaravanoutlet.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in