Caravan Centrum Zuid Nederland

Caravan Centrum Zuid Nederland heeft alles in huis om je zorgeloos van jouw caravan te laten genieten.

Of je nu plannen maakt voor jouw eerste caravanvakantie of inmiddels een doorgewinterde kampeerder bent, zij bieden een ruim aanbod nieuwe caravans, uitstekende occasions en praktische accessoires.

Marco en Marlies Roos zijn de drijvende krachten achter Caravan Centrum Zuid Nederland. Marco is daarbij verantwoordelijk voor de werkplaats, de verkoop en behandeling van de meest uiteenlopende schades. Marlies op haar beurt draagt zorg voor de verkoop, winkel en de administratie. Ook Martijn wordt in drukke periodes ingezet in de showroom voor advies en verkoop.

Samen met vier vaste enthousiaste medewerkers (Martijn, Dave, Anniek en Eric) helpen zij dagelijks tevreden caravanliefhebbers op weg.

Dat doen zij met veel liefde voor het vak en een uitgebreide kennis van zaken. Kenmerkend voor hun manier van werken, is de persoonlijke  benadering van hun klanten. Of, zoals Marlies het verwoordt:

Leestip:  Innovatieve Aero Cabin One

“Wij zijn altijd op de zaak aanwezig en streven ernaar het mensen naar de zin te maken. Als het aan mij ligt verlaat iedereen onze zaak met een goed gevoel.

Of dit nu de aanschaf van een nieuwe caravan betreft, een reparatie- of onderhoudsbeurt of gewoon oriënterend bezoekje aan onze showroom.”

Website Caravan Centrum Zuid Nederland: www.cczn.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in