PaulCamper groeit met nieuwe country manager

Als onderdeel van de Europese groeistrategie, benoemt het camperdeelplatform PaulCamper in Nederland een nieuwe country manager: Marnix Eykhout. Hij zal vanuit zijn mobiele kantoor – een camper genaamd Teun – Nederland bestrijken.

PaulCamper groeit

Voor PaulCamper staat de camper community altijd centraal. Vandaar dat Eykhout de community zelf opzoekt in zijn camper. Het doel hiervan is heel simpel: informatie uitwisselen met de camper community. Om zo het camper-sharing platform te optimaliseren voor verhuurders en huurders. Eykhout zal daarom diverse campings opzoeken, daar in gesprek gaan met camper- en caravan-eigenaren en ze enthousiasmeren voor het camper-sharing concept. Maar ook leren van hun ervaringen en ideeën die het platform kunnen versterken.

“Bij PaulCamper zoeken we continu naar nieuwe ideeën om de ervaring met huren en verhuren via het platform te verbeteren”, zegt Marnix Eykhout. “De ervaringen van de community zijn daarbij heel waardevol. Campereigenaren hebben de beste verhalen uit de praktijk hoe je zowel verhuurders als huurders tevreden houdt.”

Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte
Over PaulCamper

PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 230.000 campernachten geboekt en vind je 2.700 verhuurders op het peer-to-peer verhuurplatform. Voor meer informatie: https://paulcamper.nl/.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in