Outbase lanceert nieuw model: de ID.Buzz campervan

Outbase campervans kondigt hun nieuwste model aan, de ID.Buzz campervan. Deze elektrische campervan is ideaal voor vakanties, maar is door zijn compacte formaat ook praktisch in het dagelijks gebruik. Met het elektrische hefdak, de draaibare stoelen en duurzame materialen is deze alles-in-één-camper van Outbase op dit moment uniek in de elektrische campermarkt.

De ID.Buzz is geïnspireerd op het iconische Volkswagen-busje en de perfecte basis voor Outbase om een camper van te maken. Het is de eerste elektrische camper met een reële range van 350 km en die binnen 30 minuten van 5 tot 80% kan laden. Zo reis je ook comfortabel naar verre bestemmingen.

Alles-in-één campervan

De comfortabele ID.Buzz campervan is inzetbaar als dagelijkse auto, als mobiel kantoor en uiteraard als volwaardige campervan. De twee schuifdeuren geven toegang tot de zitplaatsen met veel laadruimte. De voorstoelen creëren een ruim opgezette leefruimte waar vier personen kunnen eten of een spelletje kunnen spelen. In de avond zorgen de verlichting, verwarming en de gordijnen voor een gezellige binnenruimte waarin beneden of boven in een ruim tweepersoonsbed geslapen kan worden.

Leestip:  Volop ruimte voor viervoeters in Flowcamper Fellschnute

leefruimte

Tim van Broekhoven, mede-eigenaar van Outbase: “Het ontwerpen van de ID.Buzz was een hele uitdaging. We wilden de nostalgische charme van het oorspronkelijke Volkswagen-busje behouden en tegelijkertijd een comfortabele, moderne camper bouwen.”

tweepersoonsbed

Innovatief

Speciaal voor de ID.Buzz is in samenwerking met gespecialiseerde partners een RDW-goedgekeurde slaapbank, draaibare voorstoelen en een eigen (slaap)hefdak ontwikkeld. Hiermee is de Outbase ID.Buzz echt uniek en eigen. En met jaren ervaring in compact-en-lichtgewicht-campervans-bouwen, blijft het totaalgewicht voor een full-option campervan ruim onder de 2.600 kg.

Outbase ID.Buzz

Duurzaam

De ID.Buzz rijdt elektrisch, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Met het grote ingebouwde zonnepaneel is de campervan zelfvoorzienend en kan er onbeperkt gekookt worden op de twee inductiekookplaatjes. De inrichting is bijna volledig opgebouwd uit duurzame materialen zoals kurk, schapenwol, wolvilt, hennep, gerecyclede PET-flessen, biologisch katoen en gerecycled texiel.

Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte

Arne Bergsma, mede-eigenaar van Outbase: “We zijn er trots op hoe onze ID.Buzz campervan is geworden. Het is het beste van wat we doen – het samenbrengen van vrijheid, innovatie en duurzaamheid. We bieden mensen hiermee een andere manier van reizen.”

ID.Buzz campervan

De productie is in november opgestart en de Outbase ID.Buzz campervan is al te bestellen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan men terecht op de website van Outbase campervans.

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in