Ontwikkeling die nooit stopt! Twee nieuwigheden voor de CSD

Met de SOG®TT kondigt SOG® Systems GmbH & Co. KG een langverwachte doorbraak aan van een nieuw ventilatiesysteem voor droge scheidingstoiletten: de SOG®Compact Close nu ook voor de versnijdertoiletten van TECMA.

Als marktleider op het gebied van “WC-ventilatie voor goede lucht en een schoon milieu” presenteert SOG® Systeme GmbH & Co. KG net op tijd voor de Caravan Salon twee individueel ontwikkelde musthaves voor kampeerders.

 

Voldoen aan de vraag en behoeften.

De vraag naar ventilatie op allerlei soorten campingtoiletten wordt steeds belangrijker vanwege de geurontwikkeling in kleine campers. Dit is ook het geval bij droge scheidingstoiletten. Hulp is hier met SOG®TT’s nieuwe ventilatiesysteem voor de innovatieve optimalisatie van droge aparte toiletten.

De SOG®TT wordt gekenmerkt door een speciaal geoptimaliseerde filtereenheid met geïntegreerde ventilator. Dankzij het ideale ontwerp kan de ventilator ofwel afzonderlijk worden geschakeld met een schakelaar aan de binnenwand van het voertuig, of hij kan continu draaien dankzij het lage stroomverbruik van 1,2 watt. Het absorbeert constant alle onaangename geuren van het droge aparte toilet en filtert ze bijna geruisloos naar buiten.

SOG®Compact Close

De SOG®TT-montageset wordt geleverd met alle aansluitingen die nodig zijn voor montage achteraf.

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

De constructie van de SOG®TT biedt twee manieren om naar buiten te ventileren. Via de serviceklep en de vloerafvoer. Dankzij de speciaal door SOG® ontwikkelde filters worden zelfs de sterkste geuren gefilterd, waardoor zowel binnen als buiten geurvrije vakantiedagen gegarandeerd zijn.
Dankzij vooruitstrevende en progressieve sprongen in de ontwikkeling blijft het bedrijf altijd state-of-the-art en vindt het een oplossing voor alle innovaties in de caravanbranche.

SOG®CompactSOG®Compact Close is nu ook verkrijgbaar voor vermalertoiletten van TECMA.
Het eersteklas ontwerp maakte in 2017 indruk met zijn vorm, waardoor het SOG®-ventilatiesysteem soepel en nauw aansluit op het toilet.
Zoals alle SOG®-systemen, zorgt de SOG®Compact Close ervoor dat onaangename geurtjes bij gebruik van het toilet worden verwijderd en zo het sanitair comfort verbetert.
De compacte unit integreert alle technische componenten en kan in enkele eenvoudige stappen onder de toiletbril worden gemonteerd.

Leestip:  De wereld: het boek

Website SOG®Compact: www.sog-systeme.de

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in