OHAI Nazare, ontdek het Iberisch schiereiland

OHAI Nazaré is de plek waar je een onvergetelijke ervaring beleeft. Middenin het grootste ecologische reservaat van dennenbossen op het Iberisch schiereiland, ligt een natuurlijk toevluchtsoord verborgen van meer dan 8 hectare.

Glamping in Nazaré

In OHAI Nazaré kun je genieten van de glampingervaring in al zijn glorie. De perfecte combinatie van een vakantie in het hart van de natuur met alle luxe die je zich kunt wensen, en alles wat je maar nodig hebt.

Glamping of glamperen is een relatief nieuwe vakantietrend. Het is voor toeristen die ervan houden door de natuur omringd te zijn, maar toch niet willen afzien van de voorzieningen die de beste stadshotels aanbieden.

Ze bieden de mogelijkheid om van Glamping in Nazaré te genieten, terwijl je omringd wordt door een prachtige, natuurlijke omgeving en met alle voorzieningen die je van een luxehotel zou verwachten, met als bijkomende troef dat het midden in de natuur is. Dit is de vakantiebelevenis waarnaar je op zoek bent.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

OHAI Nazaré

Ontdek onze faciliteiten

In OHAI Nazaré beschikken ze over de faciliteiten die je maximaal comfort bieden tijdens jouw verblijf. Hun doel is om je te laten genieten van jouw verblijf, zodat je kunt uitrusten en momenten van ontspanning ervaart.
Een resort dat zich in het hart van Nazaré bevindt, met eindeloze mogelijkheden en activiteiten om je onvergetelijk verblijf te bezorgen. Geniet van de natuur in Nazaré.

Animatie voor kinderen

Bij OHAI Nazaré bieden ze activiteiten en entertainment voor kinderen van alle leeftijden, niemand blijft buiten hun entertainmentprogramma voor kinderen!

Animatie voor volwassenen

Van shows tot dansworkshops. Bij OHAI Nazaré proberen ze het beste entertainment te bieden, zodat jouw verblijf altijd een herinnering is.

Surf Nazaré

Het bord rust onder je arm. De geur van neopreen paste zich aan zijn lichaam aan en smolt in de zoute atmosfeer van de Atlantische Oceaan.

Leestip:  Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi

Kijk hier als je alles wilt weten over OHAI Nazaré

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in