Nooit meer in de rij

De laatste jaren is het aantal campings met privé sanitair flink gegroeid. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van eigen sanitair op de kampeerplek.

Zo ook de familie Kroep. Zij hebben een website ontwikkeld waarop ze vertellen wat hun ervaringen met het privé sanitair zijn. Daarnaast geven ze leuke tips over de omgeving en staan er veel foto’s op hun site om inspiratie op te doen voor een volgende vakantie.

Tijdens hun laatste vakantie kwamen zij op het idee om een eigen website te gaan maken met hun kampeerervaringen. Zij krijgen namelijk regelmatig de vraag ‘weten jullie nog een leuke camping voor ons?’ De laatste jaren ligt hun voorkeur bij campings met privé sanitair. Maar ze hebben ook gemerkt dat het soms best zoeken op internet is om deze campings te vinden. Wat we daarbij vooral missen is hoe het privé sanitair bevallen is. En daar willen zij nu met hun website verandering in gaan brengen!

Leestip:  Campingstoelen met gepatenteerde Rocker™-technologie

Inmiddels hebben zij al heel wat jaren kampeerervaring. Daardoor zijn ze ook op een aantal campings geweest die (nog) geen privé sanitair hebben, maar wel met een heel goed sanitairgebouw. Zij willen deze campings dan ook graag met jullie delen. Het kan overigens zijn dat deze campings inmiddels wel privé sanitair hebben.

De Campings

Per camping beschrijven ze kort hoe de sanitair unit er uit ziet, maar ook hoe hun plek was. Daarbij geven ze wat tips over de omgeving. En ze hebben twee foto’s van de plek en het sanitair. Dit zijn hun eigen foto’s. Tevens plaatsen ze een link van de camping en kunnen ze op Google Maps zien waar de camping ligt.

De website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ervaringen. Naast een website, hebben ze ook een Facebook pagina waarop tips voor campings en foto’s van mooie plekjes verschijnen. Wil je meer weten?

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Website Privesanitairkamperen: www.privesanitairkamperen.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in