NKC maakt Kampeerauto van het jaar 2022 op 26 januari bekend

Via een online onthulling worden komende woensdag 26 januari de winnaars van de publieksprijs Kampeerauto van het jaar 2022 bekendgemaakt.

Het publiek kon tot 1 november een stem uitbrengen op een van de drie genomineerde campers uit de categorieën buscamper, halfintegraal en integraal. Deze campers waren in het najaar van 2021 genomineerd door een vakjury, uit het uitgebreide aanbod van nieuwe modellen voor het komende seizoen.

De genomineerden

Dit zijn de genomineerden in de categorieën buscamper.

buscamper

Dit zijn de genomineerden in de categorie halfintegraal.

halfintegraal

Dit zijn de genomineerden in de categorie integraal.

integraal

De vakjury

Om tot bovenstaande genomineerden te komen, heeft een vakjury zich breed georiënteerd in binnen- en buitenland. Fabrikanten en de Nederlandse dealers konden bovendien aangeven welke modellen volgens hen kanshebbers waren voor de titel. De vakjury bestond dit jaar uit camperjournalisten Steven Durnez van het Belgische magazine Campertijd, freelancer Willem Laros, Jos Mark van Campingtrend en hoofdredacteur Mieke Scharloo van Kampeerauto.

Leestip:  Leiden verstrekt toch parkeervergunning voor compacte campers
​Online onthulling

Initieel zou de onthulling traditiegetrouw tijdens de beurs Caravana in Leeuwarden plaatsvinden. Omdat deze niet kan doorgaan, gebeurt dit op woensdag 26 januari via de online kanalen van de NKC.

Website NKC: www.nkc.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in