NKC – Camperland neemt Mobiledrôme-Vossenhoek over

Camperbedrijf Camperland in Herpen heeft het bedrijf Mobiledrôme-Vossenhoek uit Oud Gastel overgenomen, een onderneming die nog geen jaar geleden ontstond uit een samenvoeging van de bedrijven Mobildrôme en De Vossenhoek. Camperland ontstond toe Truckland in februari 2022 het camperbedrijf Cor van den Oever overnam.

Het bedrijf in Oud Gastel gaat verder onder de naam Camperland Mobiledrôme-Vossenhoek en verder verandert er voor de klant niet veel, stelt marketingmanager Jos de Vries. De plannen voor nieuwbouw, die bij het samengaan van de bedrijven werd aangekondigd, staan wel op losse schroeven.

Met de overname ontstaat een camperbedrijf met vestigingen in Herpen en Oud Gastel en een reparatielocatie in Rucphen, voorheen De Vossenhoek. Klanten kunnen voor onderhoud echter ook terecht bij servicepunten van moederbedrijf Truckland in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Heerhugowaard. Eerder al liet het bedrijf weten tot een landelijk dekkend netwerk te willen komen. De Vries: “Onze ambitie is zeer groot. We willen binnen afzienbare tijd in de belangrijkste regio’s vertegenwoordigd zijn en een substantieel aandeel van de Nederlandse campermarkt te bedienen.”

Leestip:  Prijsvergelijkingen en gebruiksvriendelijkheid

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in