Nieuw bij Como Campers: Pilote Campers!

Opnieuw doet Como Campers & Auto’s in Nijkerk van zich spreken. Vanaf nu is het de dealer voor Noord- en Midden Nederland van het bekende Franse campermerk Pilote.

Een merk dat zich onderscheidt door kwaliteit en de unieke herkenbaarheid van de camper met zijn karakteristieke voorkant. Verkrijgbaar op een Fiat chassis als Essential en Sensation in 16 modellen met bijna 100 opties. Dus mogelijkheden te over om ook dit unieke merk aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo beschikken alle Pilote Campers over een centraal bed en twee aparte bedden, waarvan de eerste in hoogte verstelbaar is.

Pilote_P650

Maar ook de ‘slimme’ badkamer, het grote keukenblad en het ruime comfortabele woongedeelte, maken van deze camper een uniek merk: Pilote!

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken aan de Tabaksplanter 4 in Nijkerk of maak een afspraak voor een bezichtiging en proefrit.

Leestip:  NKC - Buscampers Hannes en Grote Hannes: hotel chic op wielen

como

Over Como Campers

Como Campers bestaat 10 jaar en breidt haar activiteiten uit met onderhoud van zowel campersals auto’s. Vanaf nu heten ze dan ook Como Campers & Auto’s.

Naast het huren van een camper kan je bij hun ook terecht voor het complete onderhoud van jouw eigen camper of auto.

In hun moderne werkplaats kan je terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken. Tevens repareren en onderhouden zij al vele jaren campers tot 5000 kg. Ga voor meer informatie naar hun werkplaatspagina.

Kom eens langs en maak kennis met hun deskundige personeel in de modern ingerichte werkplaats. Dan zal je merken, dat je bepaalt, wat zij voor je kunnen betekenen.

Kijk voor informatie op Como Campers

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in