De nieuwe topklasse van Pilote 2017

Pilote heeft weer een hoop nieuws te vertellen! Hun series zijn uitgebreid met meer modellen en meer mogelijkheden. Voor het nieuwe seizoen heeft Pilote twee keuze mogelijkheden in het houtdecor voor alle series. Naast de normale afwerking kunt u ook kiezen om alle gebogen kasten uit te laten voeren in een glanzende variant. Deze chique optie is mogelijk op beide houtsoorten.

Voor het nieuwe seizoen is er een standaard lichte bekleding met keuze uit 8 verschillende interieurafwerkingen. Er zijn 2 imitatie leersoorten en 2 echte leder soorten. De nieuwe topklasse van de camper, de Premium Class, zal naar verwachting begin december bij de dealers te zien zijn.

Foxy VAN buscampers 2017 Galaxy Vol-integraal 2017 Premium Class 2017 Pacific Half-integraal 2017
Foxy VAN buscampers
Galaxy Vol-integraal
Premium Class
Pacific Half-integraal
Dealers

Pilote Frankrijk heeft in Nederland twee gerenommeerde dealers welke het merk hier mogen vertegenwoordigen. Met zorg uitgekozen camper bedrijven met allen een eigen historie en brede achtergrond. Een camper koopt je aan bij een van hun gerenommeerde en officiële dealers. Heb je al een Pilote dan kunt je hier ook voor service en onderhoud terecht.

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in