Nieuw ANWB-boek: Het Allermooiste van Nederland

Vanaf vandaag is het nieuwe ANWB-boek ‘Het Allermooiste van Nederland’ verkrijgbaar. Het nieuwe boek geeft onder meer een selectie uit de vijf bestsellers van de Allermooiste-serie. Naast vestingsteden, dorpen en kastelen, zijn nieuwe bezienswaardigheden als buitenplaatsen, vuurtorens, molens, boerderijen en bijzondere monumenten, zoals de Oosterscheldekering of Klooster ter Apel, opgenomen.

Deze nieuwe, extra dikke, uitgave geeft een compleet overzicht van het allermooiste cultureel erfgoed in eigen land, aangevuld met afwisselende wandel- en fietsroutes door de mooiste gebieden van Nederland. De routes zijn digitaal (via een QR-code naar een online omgeving) en met het losse routeboekje te volgen.

Het ‘Allermooiste van Nederland’ is tot stand gekomen met hulp van lezers, ANWB-leden en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Met deze nieuwe uitgave ‘Het Allermooiste van Nederland’ is de Allermooiste-serie – ‘De allermooiste vestingsteden’, ‘De allermooiste dorpen’, ‘De allermooiste kastelen’, ‘De mooiste fietsroutes’ en ‘De allermooiste wandelroutes’ – compleet.

Leestip:  Fiets en Wandelbeurs 2024
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in