Natuurcamping De Lemeler Esch het ouderwetse kampeergevoel

Natuurcamping De Lemeler Esch in Overijssel waar de mooiste herinneringen komen uit de kleine dingen. Vakantie in de natuur is de leukste en meest gezonde manier om even helemaal te onthaasten en nieuwe herinneringen te maken. Even weg uit het drukke leven. Een moment helemaal voor jezelf, het gezin of met zijn tweeën.

Kamperen in het groen

Ontdek hun ruime en diverse kampeerplaatsen. Hier heerst nog het ouderwetse kampeergevoel! De plekken zijn royaal en je kunt kiezen uit plaatsen in het bos, plaatsen op een kleiner veld of juist een groot open veld. Er is een speciaal tenten- en vouwwagenveld en ook is er keuze in plekken met auto en autovrije plaatsen. Zij bieden basisplaatsen, comfortplaatsen en plaatsen met privé sanitair aan.

Overal op de camping is draadloos internet aanwezig. Gratis te gebruiken voor 2 apparaten. Vanaf elke kampeerplaats en vanuit elke accommodatie kun je internetten. Zij maken sinds kort gebruik van glasvezel wat zorgt voor een snelle verbinding.

Leestip:  Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte
Het sanitair

Voor kampeerders is een schoon, goed onderhouden sanitairgebouw ontzettend belangrijk. Hier zijn zij dan ook erg kritisch op. Meerdere keren per dag doen ze controles en worden de gebouwen gereinigd. Het is mooi om te zien dat wanneer zij zorgen dat het sanitair grondig schoon is, gasten zelf vaak ook alles weer netjes achterlaten na gebruik.
Er is mindervalidensanitair aanwezig in het voorste sanitairgebouw.

Zwembad

Even verkoeling zoeken in het zwembad, iedere ochtend baantjes trekken om lekker in beweging te blijven of gewoon om plezier te maken met de kinderen. Het eenvoudige en overzichtelijke verwarmde buitenzwembad is voor iedere gast weer een andere beleving. Na wat verkoeling kun je heerlijk neerstrijken op de ligweide met een boek. De kleinsten kunnen lekker spetteren in het speciale peuterbad. Voor wie zin heeft gekregen in iets lekkers kan een kijkje nemen bij het ‘snoepmuurtje’ waar de lekkerste bramen, vlierbessen en frambozen groeien.

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur

Website Natuurcamping De Lemeler Esch: www.lemeleresch.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in