Naar de Natuur Naar je Natuur

We voelen ons fijn als we even niets moeten. Als we gas terug nemen. Tijd hebben voor onszelf en voor onze naasten. Als we minder prikkels krijgen en aandacht hebben voor het kleine.

Als we tijd doorbrengen in de natuur herinneren we wat we lang hebben gemist. En ondanks dat we dat diep van binnen weten trekken we ons nauwelijks terug uit de hectiek van het alledaagse. Veel mensen lopen zichzelf voorbij in de hectische prestatiemaatschappij. Carrières met volle agenda’s en strakke deadlines resulteren voor velen in een hoge werkdruk. Het managen van een gezinshuishouden maakt de drukte meer dan compleet. Voor velen resulteert dit vroeg of laat in een serieuze burn-out of zelfs een depressie.

Naar de natuur helpt om daar de nodige balans in terug te brengen. Zij maken het je makkelijk om weer tot jezelf te komen. En wat hun betreft is daar geen betere omgeving voor dan een groene omgeving.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen
In het kort

SOMS HEBBEN WE HET TE DRUK

Dan jagen we door het leven en zitten er te weinig uren in een dag. Hoeveel ballen hou jij in de lucht?

WE KRIJGEN STRESS

Als we het te lang te druk hebben ontstaat de kans op mentale en fysieke problemen. Burn-outs en depressies lijken volksziekte nummer 1 te worden.

DE NATUUR DOET ONS GOED

Onderzoek toont aan dat verblijven in de natuur onze geestelijke en lichamelijke gezondheid ten goede komt.

HUUR EEN LUXE TENT

Tot jezelf komen. Een paar dagen in de natuur zonder in te leveren op comfort. Zij maken het makkelijk om gas terug te nemen.

WIJ REGELEN ALLES

Een volledig ingerichte tent op een door ons aanbevolen plek in de natuur. Of op een andere mooie locatie door jou zelf gekozen.

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting

EN JIJ KAN DIRECT ONTSPANNEN

Of je nu gaat koken, relaxen bij een kampvuur of wandelen. Er is niets meer dat moet.

Naar de Natuur

Veilig weg in coronatijd

Naar de Natuur biedt op de geopende kampeerterreinen contactloos kamperen aan. Contactloos kamperen is veilig kamperen en volgens de regels kamperen. Verblijven in de natuur is gezond. Corona of geen corona.

Website Naar de Natuur: naardenatuur.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in