Meldpunt intimidatie camperbedrijven

De NKC inventariseert meldingen van intimidatie door camperbedrijven. Dit naar aanleiding van een reeks van berichten van camperaars die onheus benaderd werden na een kritische uitlating op internet.

De NKC kwam de praktijken op het spoor na de lancering van de camperbedrijvengids op nkc.nl. Klanten kunnen hier hun ervaringen delen en een beoordeling achterlaten, positief of negatief. Andere camperaars kunnen op basis van deze reviews inschatten met wat voor bedrijf zij te maken krijgen.

Bedreigingen camperbedrijven

Sommige bedrijven hebben op een intimiderende wijze contact opgenomen met klanten met het doel de beoordeling te verwijderen. In meerdere gevallen waren de bedreigingen van fysieke aard. Ook posts op social media leiden soms tot deze praktijken.

In kaart brengen

Met het meldpunt wil de NKC achterhalen hoe vaak dit voorkomt en welke bedrijven zich schuldig maken aan dit gedrag. Bovendien overweegt de NKC een zwarte lijst aan te leggen van bedrijven die over de schreef gaan.

Leestip:  Oplossing voor klanten Van Vliet Caravans
Intimidatie melden

Met het onderstaande formulier kunnen camperaars een geval van intimidatie of bedreiging melden. Geef een beschrijving van het voorval en upload eventuele screenshots van dreigmails.

Melders kunnen rekenen op een uiterst vertrouwelijke behandeling.

Kijk voor meer informatie op NKC.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in