Meer dan 50 recepten voor in en om de caravan, tent of camper

Kampeer koken Julius Jaspers

Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, tent of camper, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoeft te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken.

Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!

Kampeerkoken Julius JaspersJulius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL’s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Is te bestellen op bol.com
Illustraties – Nee
Taal – nl
Bindwijze – Hardcover
Aantal pagina’s – 192

Leestip:  Koken op het kampvuur met eetbare wilde planten

foto van recepten

 1.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in