Maak de zomerse temperaturen dragelijker

Maak de zomerse temperaturen dragelijker met de EcoFlow Glacier en de EcoFlow Wave 2

EcoFlow maakt niet alleen producten waarmee je de kracht van de zon kunt omzetten in energie die je direct gebruikt of opslaat, maar ook producten die je comfortabel helpen om de warme dagen door te komen.

EcoFlow Glacier en de EcoFlow Wave 2

EcoFlow Glacier

De EcoFlow Glacier is de ultieme draagbare koel-vriescombinatie voor een dagje weg naar het strand, op de camping of een leuk boottochtje op het water. De revolutionaire Glacier is uitgerust met een ingebouwde ijsblokjesmachine en een verwijderbare batterij. Met een inhoud van maar liefst 38 liter stelt de Glacier gebruikers in staat om hun eten en drinken koud te houden of bevroren te houden tijdens het reizen of gedurende een vakantie.

EcoFlow Glacier

Met de verwisselbare 298 Wh batterij biedt de EcoFlow Glacier indrukwekkende prestaties. Op een enkele lading kan de Glacier tot 40 uur koelen of 19 uur onder het vriespunt blijven. Daarnaast kan dit veelzijdige apparaat in slechts 12 minuten 18 ijsblokjes produceren, en beschikt het over twee opbergvakken met onafhankelijke temperatuurregeling voor gelijktijdig koelen en vriezen.

Leestip:  Dit jaar al 13% meer nieuwe campers verkocht
Van 30 naar 0 graden celsius in minder dan 20 minuten

Dankzij de krachtige compressor kan de Glacier in de Max-modus de temperatuur verlagen van 30°C tot 0°C in slechts 15-20 minuten. Voor energiezuiniger gebruik is er de Eco-modus beschikbaar. Bovendien biedt de Glacier handige accessoires, zoals een inklapbare handgreep en wielen, voor eenvoudig transport. Het apparaat kan zelfs dienen als draagbare oplader voor kleine elektronica, zoals laptops en telefoons.

Als een ultieme off-grid oplossing biedt de EcoFlow Glacier maximale flexibiliteit. Het kan worden opgeladen via wisselstroom 220/230v, een autolader 12/24v, draagbare zonnepanelen of via een accu die in het apparaat wordt geschoven.

EcoFlow Wave 2

Wanneer de temperaturen stijgen is het belangrijk om de ruimte waarin je leeft, werkt of recreëert goed te koelen. De EcoFlow Wave 2 is een draagbare airconditioner en verwarming voor luxe en comfort buiten- en binnenshuis. De Wave 2 is de tweede generatie van de populaire Wave-serie en levert de snelste koeling en verwarming in zijn klasse voor ruimtes tot 10 m3.

Leestip:  Vier lessen uit Europa voor de adoptie van EV’s

EcoFlow Wave 2

De EcoFlow Wave 2 neem je overal mee naar toe

Met zijn compacte formaat is de EcoFlow Wave 2 gemakkelijk mee te nemen waar en wanneer gebruikers hem nodig hebben. Het apparaat biedt tot acht uur verkoeling of verwarming met zijn 1159Wh add-on batterij. Gebruikers hebben volledige controle over de looptijd en prestaties van het apparaat door verschillende modi, waaronder Eco, Sleeping en Fast, te gebruiken via de EcoFlow-app.

De EcoFlow Wave 2 neem je overal mee naar toe

De EcoFlow Wave 2 kan worden gevoed via gelijkstroom (220/230v), een autolader (12/24v) of de 300w add-on batterij. Wanneer deze airconditioner is aangesloten op de add-on batterij, kan de Wave 2 tot 18 uur koelen of verwarmen. Bovendien kunnen gebruikers gebruikmaken van de kracht van de zon met de zonnepanelen van EcoFlow (maximaal 400 W) om hernieuwbare energie te benutten en een duurzame levensstijl te ondersteunen.

Beschikbaarheid

De EcoFlow Glacier en Wave 2 zijn per direct te koop bij de bekende retailers en etailers, waaronder Obelink.nl, Solar Power Supply, Prepshop.nl en eu.ecoflow.com
De EcoFlow Glacier wordt verkocht voor € 1.199,- en is verkrijgbaar met een 298 Wh extra batterij, die afzonderlijk wordt verkocht voor € 299,- Beide producten worden tijdelijk ook samen verkocht voor €1.399,-. De makkelijk te demonteren handle en wieltjes zijn als accessoire pakket te koop voor €119,-.
EcoFlow Wave 2 zal worden verkocht voor € 1.199,- De extra batterij van 1159 Wh kost €899,- Beide producten samen worden verkocht voor €1.999,-

Leestip:  Benegas lanceert de Light Biopropaan 5 kg

De producten van EcoFlow zijn te koop op Bol.com en Obelink.nl.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in