Lezers keuze voor beste merk: AL-KO en SAWIKO

AL-KO Voertuigtechniek wint de prijs ‘Best Brand 2022’ in de categorieën chassistechnologie, stabiele poten en manoeuvreersystemen. SAWIKO neemt de derde plaats in de categorie bagagedragers in. promobil/CARAVANING

De winnaars van de lezersenquête voor het Beste Merk 2022 zijn gekozen. Wederom stemden de lezers van de toonaangevende Europese vakbladen promobil en Caravaning op de populairste merken. Met enkele duizenden deelnemers geeft de peiling onafhankelijke inzichten over welke fabrikanten en producten bijzonder goed aangeschreven staan ​​op de markt voor vrijetijdsvoertuigen.

promobil en Caravaning kiezen beste merken op de markt voor vrijetijdsvoertuigen
■ AL-KO wint in de categorieën chassistechniek, stabiele poten, rangeersystemen
■ SAWIKO behaalt derde plaats in de categorie bagagedrager

“De onderscheidingen tonen de aantrekkingskracht van de bekroonde merken en zijn een keurmerk voor de kwaliteit van onze producten – een belangrijke indicator voor het merkimago van ons bedrijf in de groeiende markt voor vrijetijdsvoertuigen”, zegt Harald Hiller, President & CEO van de AL-KO Voertuigtechnologie Groep.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

onderscheidingen

 

In de lezersenquête won AL-KO opnieuw de prijzen voor het beste merk in de categorieën camperchassistechniek – in totaal meer dan een dozijn keer – evenals campersteunen en caravan-manoeuvreersystemen. SAWIKO maakte ook indruk met zijn product- en serviceportfolio en behaalde de derde plaats in de categorie bagagedragers voor campers.

“Het is goed om te zien dat we klanten overtuigen met onze hoge productkwaliteit en de best mogelijke service. We zijn dankbaar voor hun grote vertrouwen in ons. Het team werkt er elke dag aan om ervoor te zorgen dat klanten het beste van ons kunnen blijven verwachten op het gebied van comfort, veiligheid en levensvreugde”, zegt Harald Hiller.

Website AL-KO: www.alko-tech.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in