Lengtebedden in compacte buscamper Clever Spirit 600

Slapen met je voeten in de badkamer; het gebeurt in de nieuwe buscamper Clever Spirit 600. Met deze creatieve oplossing is het mogelijk enkele bedden te realiseren in een 5,99 meter lange camper. De Clever Spirit 600 is naar keuze verkrijgbaar op de Fiat Ducato of Citroën Jumper met standaard een 140 pk-motor.

Een lengte van net geen zes meter is doorgaans te krap voor enkele bedden. Daarom kiezen veel merken in dat geval voor een dwarsbed. Zo niet Clever, dat een manier bedacht om 194 centimeter lange bedden te plaatsen.

Met het deels in de badkamer schuiven van de wand aan de bestuurderszijde, ontstaat ruimte aan het voeteneind van het bed. Hier past het laatste deel van de lattenbodem in. Van de twee bedden is ook één groot bed te maken, waar twee volwassenen en een kind in passen.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

ruimte in de badkamer

De schuifwandoplossing gaat niet ten koste van de ruimte in de badkamer, want de wand schuift boven de douchebak en die is bij het slapen toch niet in gebruik. De badkamer is verder voorzien van een toilet, een opklapbare wastafel met uittrekbare kraan en een kastje met spiegel.

Het keukenblok staat bij de ingang van de buscamper. De koelkast op de kopse kant heeft een inhoud van 100 liter en is ook vanaf buiten te openen. Het kookstel heeft twee gaspitten.

Ergonomische dinettebank

Ergonomische dinettebank

De Clever Spirit 600 heeft een ergonomische dinettebank met twee goedgekeurde zitplaatsen, die samen met de draaibare cabinestoelen de zitgroep vormen. Voor de bekleding is er keuze uit de standaardkleuren beige en bruin, of combinaties van donkere kleuren. Lederen bekleding staat ook op de optielijst.

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug

In de basis is de Clever Spirit 600 wit. Tegen meerprijs is de camper ook leverbaar in lichtgrijs, antraciet of zwart. Metallic-lak behoort ook tot de opties. Bij beide basisauto’s is een upgrade mogelijk naar een krachtigere motor. De Fiat is desgewenst nog uit te rusten met een negentrapsautomaat. Wat de Clever Spirit 600 gaat kosten, is nog niet bekend.

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in