Landschapscamping Buitengoed de Veenstede heerlijk rustig

Landschapscamping Buitengoed de Veenstede is kleinschalig, heerlijk rustig en comfortabel gelegen in het natuurgebied van het stroomdallandschap Hunzedal in Gieterveen, waar je uren kunt wandelen in de natuur langs de rivier de Hunze of fietstochten maken door de Staatsbossen op de Hondsrug.

Alle plaatsen op Landschapscamping Buitengoed de Veenstede zijn Comfortplaatsen van ca.150m² zijn van alle gemakken voorzien en waar je onbeperkt gebruik van kan maken, 16 ampère stroom, water, afvoer vuilwater en gratis Wifi.

Glamping in Drenthe is ook mogelijk in hun sfeervol ingerichte safaritent. Kamperen met de luxe van thuis in de natuur.

Landschapscamping Buitengoed de Veenstede hier ontdek je Drenthe op z’n best, het gastvrije platteland, genieten in het groen van eenvoud, rust en stilte, waar zij met hun team met passie voor je klaar staan.

De Camping

Landschapscamping Buitengoed de Veenstede biedt ruime Comfort kampeerplaatsen voor caravan, tent en camper. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet in een natuurlijke omgeving en liggen heerlijk beschut tegen een bosrand met mooi aangelegde singels.
De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien:

  • 16 Ampère stroom
  • Water en vuilwaterafvoer op de plaats
  • Gratis Wifi
Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd

Om de waarden als stilte en rust te waarborgen voor al hun gasten verzoeken zij je de auto op de parkeerplaats te zetten.

Safaritent

safaritentDe sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met een stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met tuinmeubilair en luifel. Zo vindt je in de comfortabel ingerichte safaritent een eettafel, loungehoek en WiFi. De gasgestookte kachel zorgt op een kille avond voor een aangenaam verblijf.

Website Landschapscamping Buitengoed de Veenstede: deveenstede.nl

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in