La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk

La Bonne Source is de vakantieplek waar je zich als christen echt thuis kunt voelen. Tussen de flora en fauna van de Correze en aan de oevers van rivier de Loyre, vindt je het uitgestrekte domein van La Bonne Source.

Zonnig weer, midden in de natuur, ruime plaatsen, leuke contacten, kinderen die zich vermaken in het zwembad, in hun riviertje of tijdens hun activiteiten. Ze bieden een gezellig programma voor jong tot oud en de camping is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder.

Terrein en voorzieningen

La Bonne Source ligt in een vallei tussen de heuvels van de Corrèze. Er is een grote verscheidenheid aan wilde planten en bloemen en het terrein vormt een prima woonomgeving voor reeën, dassen, vossen, kleine pelsdieren, hagedissen, salamanders, kikkers en allerlei soorten vogels en vlinders.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Over het terrein kronkelt het heldere riviertje de “Loyre”. Deze zorgt voor afkoeling op zomerse dagen en vele idyllische plekjes. De Loyre varieert in breedte van 2 tot 8 meter, in diepte van enkeldiep tot middeldiep. Ze ontspringt op een afstand van 4 km uit een bron en behaalt de hoogste klasse in zuiverheid! Kinderen (en volwassenen!) kunnen er veilig in plonzen, pootje baden en dammetjes bouwen, met een klapstoel in de rivier een boek lezen of op ontdekkingstocht gaan door het water, onder en over boomstammen, langs leemoevers, keien en moseilandjes. Ook vissen is toegestaan.

De 100 ruime plaatsen liggen verspreid over het terrein van ruim 18 hectare. Door de bijzondere indeling van de camping ben je verzekerd van rust en ruimte. De natuur heeft verder voor een schitterende inrichting gezorgd. Het sfeervolle hart van de camping is gebouwd rond een enorme schapenstal van natuursteen, de Bergerie (schaapskooi in het frans). Voor de Bergerie ligt hun gezellige terras omgeven door een vlindertuin, met schitterend uitzicht over de heuvels.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Het terrein is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. Alle zeer ruime kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair. Ze beschikken o.a. over een zwembad, voetbal- en volleybalveld, speeltuin met o.a. speelfontein, luchtkussen en tafeltennistafels. Hun heerlijke terras, voorzien van WIFI, wordt omgeven door een vlindertuin waar je kunt genieten van hun ‘Friterie’ met Nederlandse snacks, pizza’s of een lekker ijsje.

Website La Bonne Source: www.labonnesource.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in