The Venture Tents – Go on an adventure

Overal willen genieten van alle vrijheid in de natuur en geheel eenvoudig een tent opzetten? Dan is een daktent zeer geschikt voor je! Binnen no time staat de tent op het dak uitgeklapt waarbij je s’ ochtends geen last hebt van de condens aan de onderkant van de tent. Je ligt nu eenmaal hoog en droog op je auto!

Voordelen van kamperen met een daktent op een rij!

Gaan jullie op safari? Dat is de vraag die zij telkens opnieuw krijgen als zij met hun daktent op hun LandRover op pad gaan. Dat kamperen tegenwoordig ook op een compleet nieuwe manier kan door middel van een daktent op je eigen auto of busje is voor velen nog niet bekend. Hoe onwijs cool is het dan ook om alle nieuwsgierigen te kunnen vertellen dat je naast het ultieme bucket list avontuur op safari naar Afrika ook gewoon met de daktent overal en nergens kunt gaan kamperen!

Hieronder lees je dan ook een aantal van de vele voordelen van het kamperen met een daktent.

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur
1. Je steelt de show op de camping

Kamperen met een daktent trekt onwijs veel bekijks! Dat begint al zodra je binnen komt rijden op een camping. De meeste mensen zijn nog niet bekend met zo’n vierkante bak op je dak, de nieuwsgierigheid wordt al gewekt! Dat hier binnen no time ook nog eens een tent uit wordt uitgeklapt melden al snel de eerste belangstellenden zich.

2. Super snel je kamp opzetten ( en weer afbreken)

Zoals beschreven, de show stelen op de camping gaat zeker lukken en al helemaal als je binnen 10 minuten alles klaar hebt staan en heerlijk kunt genieten van je vakantie terwijl je buren nog staan te klungelen met de haringen in de harde ondergrond, tentlijnen die in de knoop zitten, of een vlakke ondergrond te zoeken.

Hoe het opzetten van een daktent precies werkt hangt natuurlijk af van welk type tent je mee op reis bent. Iedere tent heeft zijn eigen instructie, maar eigenlijk geldt voor iedere type daktent; hoes eraf halen en met 1 beweging staat de basis al klaar. Meestal ligt het matras er ook al in en hoef je alleen je slaapzak uit de achterklep van je auto te halen en ben jij klaar om te genieten! Heerlijk toch, een vakantie zonder ergernis!

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo
3. Hoog en Droog

In een tent(je) op de grond wil het nog wel eens snel klam en vochtig worden. Dat komt simpelweg omdat je op de grond staat, die ’s nachts en ’s morgens nu eenmaal vocht afgeeft. Slaap je in een daktent dat heb je daar een stuk minder last van. Je ligt nu eenmaal hoog en droog. Zo heb je veel minder last van condens in de tent en zal je slaapzak niet snel nat worden als die tegen het tentdoek aankomt. Een bijkoment voordeel wat een daktent heeft is dat je alle zijflappen open kunt ritsen (aan vier zijden). Daar zit dan wel een hor voor dus insecten kunnen niet naar binnen, maar je ervaart wel enigszins de vrijheid van buiten slapen doordat er frisse lucht naar binnen komt. En dat slaapt echt super lekker kan ik je vertellen!

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

daktent

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan en wie weet geniet je van een prachtig verzorgde vakantie met hun daktent.

Website The Venture Tents: theventuretents.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in