Koala Creek daktenten – het avontuur begint hier

0

Koala Creek®, als je méér dan standaard wilt! – In samenwerking met klanten ontwikkeld, voorzien van veel doordachte details.

Extra donker grijs 300 gr/m2 doek voor een goede nachtrust. Voor de veiligheid voorzien van een brandvertragende coating. Meer opbergruimte dankzij RVS XL scharnieren.
Standaard voorzien van 230 cm lange telescoop ladder, ook geschikt voor de hogere 4×4.
Leverbaar in 140 en 160 cm. matrasbreedte, met 25 mm dikke aluminium framebuizen, gemonteerd in sterke metalen scharnieren.

Ramen en deuren voorzien van YKK ritsen. Unieke oprolbare zijraam luifels. Vrij uitzicht naar de zijkanten, en ’s nachts sterren kijken.
Alle ramen en deuren voorzien van hoogwaardig Koala Creek BPM Black Privacy Mesh gaas, voor een goed uitzicht en optimale doorluchting.

1. Waarom een Koala Creek® Daktent?

Koala Creek ® staat voor kwaliteit, gebruiksgemak, vele doordachte details, en een absoluut goed prijs – kwaliteit niveau.

Leestip:  Familiebedrijf ESVO bestaat maar liefst 100 jaar.
2. Je hoge en droge slaapplaats altijd bij de hand.

Met je eigen auto op avontuur. Of je nu een personenauto, bestelbus, 4×4, vrachtwagen, aanhangwagen of ander vervoermiddel hebt.

3. Binnen 5 minuten slaap klaar!

Je auto waterpas zetten, de daktent uitklappen, en dan ben je klaar om te gaan slapen! Eventueel je kampeerspullen uitpakken en het avontuur begint.

Hoe het allemaal begon

1987 Northam, Western Australia.

Henry Verlinden en zijn vrouw Wendy plannen een zware route in Australië, de beruchte Canning Stock Route.
Met een lengte van ca. 1850 km, dwars door de Australische wildernis. Van Wiluna tot Halls Creek. Genoemd naar Alfred Canning, die deze zware route voor het eerst volbracht. Tegenwoordig heb je er met een goed uitgeruste 4×4 auto 10 tot 20 dagen voor nodig.
Op deze route is niets onderweg. Je bent helemaal op jezelf en je medereizigers aangewezen. Het is heel belangrijk dat al je materiaal van topkwaliteit is.
Henry Verlinden ondervond dat de gebruikte daktent niet geheel perfect was, en zo ontstond het idee verbeteringen aan te brengen.

Leestip:  Daktent-demonstratiedag bij CAMPWERK Tynaarlo

Koala Creek® daktenten waren geboren. Jaar na jaar werd het idee verder ontwikkeld, met de Europese klanten en de dealers werden verbeteringen doorgevoerd.
Zo ontstond de reeks Koala Creek® daktenten welke voldoet aan de eisen van de recreatieve Europese reiziger / kampeerder welke aandacht voor comfort en details heeft.

Website Koala Creek®: www.koalacreek.info

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in