Camper- en caravanpark Lingewaard in Gendt

Camper- en caravanpark Lingewaard hanteert geen limiet aan de camper- en caravanlengte en ook met een camper caravan combinatie of camper met aanhanger, bijvoorbeeld met hierop een auto, daarmee ben je bij hun ook van harte welkom.

Naast hun Vis- en recreatieplassen Het Broek bieden zij ook 20 volledig nieuwe camper- en caravanplaatsen en bijbehorende faciliteiten aan! Iedere camperaar en caravanrijder is van harte welkom voor een stop of voor een langer verblijf om heerlijk te ontspannen en van deze mooie omgeving te kunnen genieten. Je kunt als camperaar en caravanrijder gebruik maken van alle volledig nieuw gebouwde faciliteiten op hun Camper- en caravanpark Lingewaard. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de kantine behorende bij vis en recreatieplas het Broek.

Lingewaard

Camper- en caravanpark Lingewaard in Gendt is een uniek, comfortabel en rustig gelegen groen camperpark. Het park beschikt over 20 exclusieve camper- en caravanplaatsen voorzien van alle luxe  en met een oppervlakte per standplaats van 100m2 (10×10). Camper- en caravanpark Lingewaard ligt in landelijk gebied bij de Gelderse plaats Gendt welke behoort tot de Gemeente Lingewaard. Lingewaard is oostelijk gelegen tussen de plaatsen Arnhem en Nijmegen. Het gebied de Betuwe ligt direct tussen de rivieren en is uitstekend bereikbaar. Ook het fraaie natuurgebied de Gelderse poort maakt onderdeel uit van de omgeving. Mede daarom is het de ideale uitvalbasis voor leuke uitstapjes.

Leestip:  Lengtebedden in compacte buscamper Clever Spirit 600

Ontdekken en beleven

Vanuit de camper- en caravanpark kun je al het moois dat de Betuwe je te bieden heeft ontdekken en beleven! Je kunt bijvoorbeeld prachtige fietstochten maken over de dijken langs de Waal, de Rijn en de uitdagende Linge. Er zijn diverse fietspontjes over de Rijn en Waal met verbindingen naar de Achterhoek, Millingerwaard en Ooijpolder. Leuke bezienswaardigheden zijn o.a. het gerenoveerde Fort Pannerden en het middeleeuws kasteel Doornenburg, waar ook de opnamen van Floris plaatsvonden. Wil je een stad bezoeken? De steden Arnhem en Nijmegen bevinden zich op relatief korte afstand (ca 10KM) en zijn ideaal voor leuke dagtochtjes.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in