Knaus Travelino nieuw tijdperk in de caravanbranche

De KNAUS TRAVELINO toont aan, dat een goed idee niet zomaar oplost. Waar een wil is is een weg. En de wil van het KNAUS team is onwrikbaar. Net zoals het bijzonder lichtgewicht FibreFrame, de dynamische PowerAxle chassis en ultrasone technologie*. Wij hebben voor een visie, ontworpen in concept, geconstrueerd en geconcretiseerd. Het resultaat is een compleet nieuwe bouwwijze waarmee we beginnen aan een nieuw tijdperk in de caravanbranche. Als visie in productie gaat, worden zijn alle ogen gericht op de nieuwe revolutie. En dit is nog maar het begin.

  • RevolutionCube & COLDMELT‐Technology
  • PowerAxle
  • FibreFrame
  • UltraLight

De designoplossingen

Een nieuwe vorm. Het interieur is versierd met organische vormen, geïntegreerde LED‐strips en kubus‐achtige technieken, die absoluut nieuwe maatstaven zet. Ontdek het zelf!

De nieuwe lichtbouwdimensie

Met de term UltraLight combineren wij alle lichtbouwelementen. Naast bekende technieken, zoals sandwichopbouw of honingraattechniek, wafeltechniek of Multi‐Core‐materialen bieden de toegepaste materialen en methoden zoals COLDMELT‐Technology, RevolutionCube of het PowerAxle‐chassis niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar zorgen er in hun totaliteit ook voor dat een volwaardige 4‐personen‐caravan met een toegestaan totaalgewicht van 750 kg is ontstaan. De star van de TRAVELINO is echter het nieuwe FibreFrame, waarvan de vezelelementen uiterst vormvast en variabel zijn.

Website Knaus

1/5 (1)

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie achter!
Geef hier je naam op

Bevestiging *