Karsten Tenten maakt ondernemers Corona-proof

Doorwerken als het weer niet mee zit. Oók als tijden niet mee zitten. Tentworld, een dochteronderneming van het fameuze Karsten Tenten uit Zwaag, helpt bedrijven al jarenlang aan een veilig onderkomen bij minder weer. In het huidige Corona-tijdperk wordt de tekentafel onophoudelijk gevuld met nieuwe ontwerpen en initiatieven die tegemoet komen aan de anderhalvemetermaatschappij. Er is een grote behoefte aan Corona-proof middelen.

Auto Flexscherm

Kersvers van de tekentafel komt het Auto Flexscherm. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met taxichauffeur Marcel Dannenburg. Met dit scherm kan elke taxi garant staan voor een onbezorgde rit van A naar B, veilig voor zowel de reiziger als de bestuurder zelf. Het scherm is zo ontworpen dat hij eenvoudig zelf te bevestigen is, zonder het interieur te beschadigen. Wel zo fijn, want als alles straks weer terug gaat naar “normaal” wil je niet met de resten blijven zitten.

Leestip:  Dé handige camperreisgenoot is volledig vernieuwd!

Coronaproof

Ontmoetingstent

CoronatentEen ander pareltje is de Ontmoetingstent. Veel mensen in kleine woongroepen zijn door de Corona-maatregelen verstoken van hun familie. Karsten heeft daar wat op bedacht: waarom de doorwerktenten niet ombouwen tot Ontmoetingstent! Door ze te installeren naast een raam dat op een kiertje kan, kunnen bewoners op een veilige afstand familie ontvangen. Het is goud om elkaar weer even te zien en te spreken. Ook al is het op een klein afstandje. Het gemist werd te groot! In sommige instellingen, met wat meer ruimte, is plaats gemaakt voor een scherm over de gehele lengte van de zitkamer. Met een groot folie-raam en twee tafels aan weerszijden is het net alsof je even bij elkaar aan tafel zit. Als vanouds! Maar wel Corona-proof.

Corona-proof Maatwerk

Er zijn nog veel meer Corona-proof middelen uit de koker gerold, zoals toonbankschermen, werkbusschermen en nog veel meer aangepast maatwerk. Bij Karsten hebben ze meer dan 40 jaar ervaring met maatwerk in alle soorten en maten en kunnen ze werkelijk goochelen met katoen en folie.

Leestip:  NKC biedt rekentool voor ontwikkeling camperplaatsen

Website Karsten tenten: www.karstententen.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in