Kärcher to go: Mobile Outdoor Cleaner

Frisse lucht, natuur, veel beweging: het staat bij veel gezinnen op de planning voor het weekend of in de vakantie. Maar of het nu bergwandelen, kamperen of een tocht door het bos is, vuilspatten en modder horen er meestal bij. Maar dan met vieze schoenen in de auto stappen of een vuile kinderwagen in de kofferbak opbergen? Hier heeft Kärcher een passende oplossing voor: met de nieuwe Mobile Outdoor Cleaner OC 3 kan onderweg zelfs hardnekkig vuil van schoenen, buggy, tentzeil etc. verwijderd worden. Dankzij de accu en de eigen watertank is de lagedrukreiniger volledig zelfvoorzienend en overal te gebruiken.

Een zuivere zaak ondanks modderige plassen

Hoe modderig of stoffig het uitstapje in de buitenlucht was, geen probleem De Mobile Outdoor Cleaner OC 3 maakt met een eigen, voor lage druk ontwikkelde, sproeikop al het vuil los. Het apparaat weegt slechts 2,5 kg en past dankzij zijn compacte afmetingen makkelijk in elke kofferbak. Zo wordt de lagedrukreiniger een nuttig hulpje voor gezinnen die graag buiten onderweg zijn. De sproeier en de 2,8 m lange spiraalslang worden plaats besparend onderaan de afneembare tank opgeborgen. De tank heeft een inhoud van 4 l water. Een lithium-ion accu zorgt voor 15 minuten continue reinigingstijd.

Nuttige accessoires

De ‘Adventure Box’, een box met accessoires, die aan de onderkant van het apparaat bevestigd kan worden, bevat alles wat nodig is voor een snelle reiniging onderweg. Met de universele borstel wordt zelfs hardnekkig vuil verwijderd uit schoenzolen en bandenprofielen. Met een extra aanzuigslang kan water uit andere bronnen, zoals een jerrycan, gebruikt worden. Schoenen, kinderwagens en dergelijke kunnen zo ter plaatse nog snel en grondig gereinigd worden. Naast de accessoires voor actieve gezinnen, bestaan er met de boxen ‘Pet’ en ‘Bike’ gepaste uitbreidingen voor hondeneigenaars en fietsers.

De Mobile Outdoor Cleaner OC 3 is verkrijgbaar op Conrad.nl (voor € 149,00). De adviesverkoopprijs bedraagt 169,95 euro. Inclusief Adventure Box kost de Outdoor Cleaner 199,95 euro.

De ‘Adventure Box’ bij de Kärcher Mobile Outdoor Cleaner OC 3
De ‘Adventure Box’ bij de Kärcher Mobile Outdoor Cleaner OC 3
Mobile Outdoor Cleaner OC 3
Druk Lage druk
Max. wateropbrengst 2 l/min
Volume watertank 4 l
Gewicht
incl. Adventure Box
2,45 kg
2,78 kg
Autonomie accu 15 min
Lengte slang 2,8 m
Afmetingen
incl. Adventure Box (L x B x H)
277 x 234 x 201 mm
277 x 234 x 280 mm

Lees ook: Vergelijking mobiele hogedruk reinigers

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in