Kamperen doe je lekkerder met privé sanitair

Heerlijk met de camper op pad, daar houden we (bijna) allemaal van! Het begint thuis al met het prepareren van de camper nadat deze vaak een aantal maanden heeft stilgestaan in een loods of bij je thuis. De vakantiekriebels nemen al snel toe!

 

Je gaat op pad naar een zorgvuldig uitgekozen camping. Deze camping heeft alles waar je naar op zoek bent: Een lekker zwembad en animatieteam voor de kinderen, een leuk dorp in de buurt waar genoeg te doen is, heerlijke restaurants in de buurt en een supermarkt op de camping waar je ‘s ochtends al snel naartoe kan lopen. Ook ligt de camping aan het water waardoor je een dagje met de kano op pad kan en mag je barbecueën op je heerlijke stekkie. Voor het slapen gaan wil je nog even snel lekker douchen – in het gedeelde douchehok aan de andere kant van de camping. Daar zit je dus echt niet op te wachten. Het zou ideaal zijn als je gewoon een douche op je eigen plek hebt klaarstaan. Dat kan tegenwoordig met een privé sanitair unit!

Wat is een sanitair unit?

Een sanitair unit is een klein gebouw van een aantal vierkante meter waarin je zelf rustig in kan douchen en de afwas kan doen. Niet langer wachten op je douchebeurt maar lekker douchen wanneer je dat zelf wilt. Ook de wandelingen naar het sanitairgebouw zijn verleden tijd. Een sanitair unit staat vast bij elke standplaats op een aantal campings in Nederland. Geniet van optimaal comfort in een unit die naast jouw camper op jou staat te wachten.

Voordelen van een sanitair unit

Zoals al kort genoemd, maar een sanitair unit neemt enorm veel voordelen met zich mee. Ten eerste je privacy. Het sanitair unit bij jouw standplaats is voor hoelang jij hebt geboekt helemaal van jou en je gezin of vrienden. Je hoeft je geen grote tassen meer in te pakken om mee te nemen naar het algemene sanitairgebouw en je hoeft al helemaal niet meer bang te zijn dat het deurtje van jouw douche plotseling open gaat wanneer jij aan het douchen bent. Een groot voordeel dat bij dit stukje privacy komt kijken is dat de hygiëne vele malen beter is met een sanitair unit. Jij en je gezin zijn namelijk de enigen die gebruik maken van dit stukje camping sanitair of het toilet. Minder mensen is minder bacteriën en vuil.

Naast je privacy geeft een sanitair unit jouw vakantie toch nét wat meer luxe. Net zoals je thuis gewend bent kan je heerlijk alleen douchen net zoals je thuis gewend bent. Als je je sanitair unit echt comfortabel vindt, kan je zelfs je lievelingsnummers meezingen zonder dat je iemand anders stoort met jouw – prachtige – zangstem.

Bij veel sanitair units is het ook mogelijk om vele extra opties toe te voegen aan de unit. Denk aan een elektronisch slot, afwasplaats aan de buitenzijde, kampeer aansluiting en buitenlamp. Zo heb je alles wat je tijdens jouw vakantie nodig hebt binnen handbereik!

 2.8/5 (10)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in