Kamperen bij Kleine Campings en France

Of je nu kampeert, logeert in een chambre d’hote of in een gite, we houden allemaal van Frankrijk. Het land van de onbegrensde mogelijkheden. Voor jong en oud(er), natuurliefhebbers en cultuurfreaken, actievelingen en boekenlezers…… bedenk het maar, je hebt het er allemaal.

MaartenYvonneDit heeft Yvonne & Maarten Blokland een paar jaar geleden op het idee gebracht om een website te beginnen waar eigenaren van kleinschalige, veelal midden in de natuur gelegen, campings met max 40 plaatsen (incl. verhuuraccommodatie) zich écht uitgebreid zouden kunnen presenteren. Dat geeft altijd de garantie dat je nooit op een groot vakantiepark terecht komt. Veel kleine campings hebben bovendien ook een gite of een chambre d’hote.

Iedere camping heeft bij hun een eigen pagina op de website met voldoende informatie zodat je jezelf goed kunt oriënteren. Daarnaast zoek je op hun website  “OP DE KAART” of via “THEMA’S”. Een aparte pagina op hun website laat zien waar je bv een leuke workshop kunt volgen. De workshops variëren van fotograferen tot houtbewerking tot yoga tot schilderen……. Dus veelal creatieve dingen. Maar er zijn bv ook culinaire weken.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2023

Wanneer een camping je aanspreekt kun je meteen doorklikken naar de betreffende camping voor meer informatie. En ben je heel enthousiast dan kun je (eventueel) direct boeken.

Persoonlijke contact

En dat direct boeken, dat eerste contact leggen, dat is toch iets wat veel vakantiegangers én eigenaren fijn vinden. Korte lijnen, direct boeken, meteen iets kunnen vragen. Even een stem van de eigenaar horen…… Het persoonlijke contact is dát wat belangrijk is.

Kleine campings en Frankrijk logoEr wordt vaak gevraagd of zij een vergoeding vragen als er via hun website een boeking gedaan wordt. Uiteraard niet! De eigenaren doen al het werk om iedereen een fijne vakantie te bezorgen dus alles komt hen toe!

Belles vacances et bon voyage, Kleine Campings en France

 4.9/5 (9)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in