Adria Astella winnaar van de Red Dot Award

Adria Astella is winnaar geworden van de de Red Dot Award: Product Design 2020.

De “Red Dot” is de onderscheiding voor hoge designkwaliteit, uitgereikt door een internationale jury die deze gewilde erkenning van kwaliteit alleen toekent aan producten met een voortreffelijk ontwerp.

Astella overtuigde hen omdat het een echt innovatieve en unieke recreatiewoning is. Een caravan en stacaravan in één. Het is opgebouwd uit vier overtuigingen. Astella heeft PUUR ONTWERP. Je ziet vloeiende strakke lijnen, geen onnodige details, alles functioneel en elegant. Astella heeft BEWEZEN AERODYNAMICA, geleerd van de lucht- en ruimtevaartindustrie om een betere luchtstroom tijdens het rijden te realiseren.

Luxe ervaring

Astella presenteert EEN ZIJN met de natuur. Voor het eerst in de industrie geïmplementeerde en unieke Adria Panorama-deuren en -ramen zorgen ervoor dat het interieur zich naar buiten kan uitstrekken. Astella biedt een ongekende LUXE ERVARING. Het biedt grote vrij in elkaar overvloeiende ruimtes en is een ware luxe accommodatie. Het biedt een badkamer in spa-stijl, een designkeuken en een open woonkamer om binnen buiten te leven..

Leestip:  Kraaij Caravans en Campers voor jouw welverdiende vakantie

Een sereen, doordacht interieur, dat je opbeurt en je ziel kalmeert.

Wil je alles weten over de Astella, kijk dan op de website van Adria.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in