Kampeerboerderij en groepsaccommodatie De Harmsdobbe

Kampeerboerderij ‘De Harmsdobbe’ ligt nabij het mooie brinkdorp Bakkeveen en is omgeven door een prachtig natuurgebied (‘Mandefjild’) met zijn kenmerkende ‘Drentse’ heide landschap.

Er is vanuit het terrein van de Harmsdobbe direct toegang tot dit gebied. Het bos wordt vaak gebruikt voor wandel- en speurtochten en op de zandverstuiving kun je heerlijk recreëren. Er zijn een drietal wandelroutes in dit gebied. Wanneer je door het natuurgebied wandelt, is de kans groot dat je oog-in-oog komt te staan met een kudde Drentse heideschapen, Exmoor pony’s of Schotse Hooglander koeien. Verder ligt er op loopafstand een prachtig openluchtzwembad (de Dundelle) en een doolhofpark waar de kinderen op een leuke manier de weg kwijt kunnen raken. Verder heeft Bakkeveen een uitgebreide supermarkt, slager (verhuur van barbecues etc), diverse restaurants en snackbar, fiets- en kanoverhuur.

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur
Groepsaccommodatie de Harmsdobbe

Hun groepsaccommodatie biedt onderdak aan allerlei soorten groepen. Vanwege de ligging kun je volop van de natuur genieten, zij grenzen namelijk direct aan een prachtig natuurgebied “It Mandefjild”. Vanaf de groepsaccommodatie heb je een mooi uitzicht over een stuk open terrein waar vaak Schotse Hooglanders en paarden lopen te grazen. In de zomer komt er regelmatig een kudde met Drentse Heideschapen grazen. Je kunt dit zo vanaf hun groepsverblijf allemaal bewonderen.
Hun groepsaccommodatie heeft een eigen ingang tot dit gebied. Op het terrein zelf is er voldoende ruimte voor de groepen om diverse activiteiten te organiseren.

Groepsaccommodatie de Harmsdobbe

Zij zijn geschikt voor:
  • Groepen vanuit natuurverenigingen
  • Groepen vanuit scholen
  • Groepen vanuit sportverenigingen
  • Groepen vanuit het kerkelijk verenigingsleven.
  • Groepen die een reunie of vriendenweekend willen organiseren.
  • Groepen voor kinderkampen
  • Groepen vanuit de scouting
  • Groepen vanuit muziekverenigingen en koren
Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo
Omgeving

Bakkeveen, gelegen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, biedt voor jong en oud fantastische vakantie-mogelijkheden. Geniet van de rust en stilte in de bosrijke natuur. Er zijn volop wandel– en fietspaden. Er is een groot doolhofpark. Bezoek het dorp: een dag, een weekend, een hele vakantie. Rondom Bakkeveen bevinden zich drie bos- en heidegebieden: De Duurswouderheide, De Duinen en De Slotplaats met aansluitend Het Oude Bos. Deze gebieden worden beheerd door Staatsbosbeheer, It Fryske Gea en de Vereniging van Natuurmonumenten.

Website Kampeerboerderij De Harmsdobbe: www.deharmsdobbe.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in