Boerenrustcamping de Kermisrose als je echt van de rust wil genieten

Wil je genieten van een heerlijk moment van rust, terwijl je geniet van heerlijke huisgemaakte taart en een vers gezet kopje koffie of thee, midden in de Schouwen Duivelandse polder? Dan ben je bij hun aan het juiste adres.

André en Jacqueline en hun team zullen er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Hier kun je nog echt van de rust genieten, omgeven door de prachtige natuur die de polder je te bieden heeft.
Maar niet alleen voor rust en een kopje thee en verse taart kun je bij Theetuin de Stokroos terecht. Want is er een familiefeest of een kinderfeest wat je buiten de deur wilt vieren? Dat is geen enkel probleem. Theetuin de Stokroos kan dit het hele jaar door – dus ook in de winter – voor je organiseren. Voorzien van zalige  hapjes en lekkere drankjes zul je volledig worden verzorgd en zorgen zij ervoor dat het feestje wat je bij hun komt vieren er één is om nooit te vergeten.

Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living
De camping 

Naast de theetuin kun je ook op hun boerenrustcamping terecht. Boerenrustcamping “de Kermisrose” – wat oud- Zeeuws is voor pioenroos – laat je nog veel meer van hun rustige poldernatuur genieten. Je hebt alle tijd om de mooiste wandelingen te maken en om ’s nachts in de absolute stilte te genieten van een heldere sterrenhemel. In de stad zul je zo’n pracht niet kunnen ervaren, maar in de open natuur van hun polder is het nog steeds mogelijk.

Mongoolse yurt/ger tent

Op hun boerenrustcamping kun je een authentieke Mongoolse yurt/ger tent huren. Deze zijn eenvoudig maar uiterst comfortabel voor je ingericht en hebben plaats voor maximaal zes personen. Ook tijdens het eten ga je even helemaal terug in de tijd, want koken kun je doen op een houtkachel of wat moderner op een petroleum stel. Overigens heb je ook de volledige beschikking over een eigen toilet en douche op jouw eigen veldje. Een geweldige manier om een romantisch weekend of midweekje met je partner door te brengen, of om met het hele gezin even lekker van de rust in de natuur te kunnen genieten.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

Nieuw:  een 2 persoons pipowagen hebben zij sinds kort in de verhuur. Geheel in stijl ingericht met een prima bed, koelkast, magnetron, gasfornuis en een gas gestookte kachel voor de koelere winteravond. Wil je liever met jouw eigen tent of caravan op boerenrustcamping de Kermisrose staan? Zij hebben hiervoor speciaal een aantal plaatsen beschikbaar gesteld met privé sanitair, dus ook op die manier ben je bij hun van harte welkom.

Website Boerenrustcamping de Kermisrose: www.boerenrustcamping.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in