Je waardering maakt ons blij en beter

Sinds kort hebben wij onder de artikelen de mogelijkheid staan om doormiddel van de gele sterren je waardering (1 t/m 5) te geven over een artikel.

Er wordt boven verwachting vaak gebruik van gemaakt en de waardering van de artikelen is erg hoog dus daar worden we heel blij en (nog) beter van.

Onze historie

In april 1999 zijn we gestart met onze eerste kampeersite: Kampeerinfo.nl.

Snel daarna volgde een serie (kampeer) startpagina’s o.a.: kampeer.startpagina.nl, camper.startpagina.nlcaravan.startpagina.nl en vouwwagen.startpagina.nl. Later hebben we nog veel meer startpagina’s gemaakt, zie onze portfolio.

In 2000 hebben we een handige kampeer paklijst op Kampeerinfo.nl bedacht en geïntroduceerd die we in 2004 hebben omgezet naar Kampeerchecklist.nl. Onze paklijst is ondertussen al door vele kampeerders gebruikt en helaas ook door diverse websites schaamteloos gekopieerd.

In april 2016 zag deze website (KampeerMagazine.nl) het eerste levenslicht omdat het tijd werd voor een overzichtelijker uiterlijk en meer mogelijkheden. Diverse artikelen van Kampeerinfo.nl hebben we ook overgezet naar deze website.

We zijn dus al bijna 20 jaar actief met het schrijven van leuke en handige artikelen, (kampeer)sites te maken, dingen uit te zoeken en onze medekampeerders te voorzien van echt nuttige informatie en dan is het gaaf om de hoge waardering(en) te zien.

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa
Technische artikelen, onderzoeken, testen en kampeertips

De technische artikelen, de handige kampeertips, onderzoeken en testen zijn allemaal van onze eigen hand. Deze artikelen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen en kennis. Waar nodig benaderen we bij fabrikanten of leveranciers voor de extra (technische) informatie.

Heb je als fabrikant/leverancier een leuk product wat je graag door ons wilt laten proberen en beschrijven dan horen we dat graag via: redactie@kampeermagazine.nl.

Dat onze artikelen als leuk, nuttig en inspirerend gezien worden blijkt wel, want we zien regelmatig (delen van) van onze artikelen en kampeertips terug op andere websites.

Ingestuurd nieuws

We krijgen ook nieuws en persberichten ingestuurd en als het de moeite waard is voor onze bezoekers dan plaatsen we (uiteraard nadat wij er onze eigen draai aan gegeven hebben) die ook. Heb je zelf een leuk artikel, verhaal of persbericht dan horen we dat heel graag via de pagina: nieuws insturen of via een e-mail naar: nieuws@kampeermagazine.nl.

Mis je nog iets?

Als je graag over een onderwerp (moet wel te maken hebben met kamperen) meer zou willen lezen dan kun je dat mailen naar ons redactie adres: redactie@kampeermagazine.nl.

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting
De redactie

De redactie van KampeerMagazine.nl bestaat uit 2 personen Samen runnen zij een ICT/Internet bedrijf en exploiteren websites en startpagina’s, waaronder KampeerMagazine.nl.

Arno de Kruijf is ICT’er/programmeur, getrouwd en vader van 3 kinderen. Zijn vrije tijd besteed hij graag met zijn gezin en is hij o.a. vrijwillig brandweerman in zijn woonplaats. Arno kampeert al zijn hele leven (ook in de winter) en vindt dat met afstand de leukste manier van vakantie beleven. Voornamelijk de technische artikelen, de kampeertips, testen en onderzoeken worden door Arno geschreven.

Mark Immerzeel is ICT’er en webdesigner, getrouwd en vader van 2 kinderen. Zijn vrije tijd besteed hij graag aan koken, tuinieren en zijn favoriete sport tafeltennis. Mark heeft als kind gekampeerd. Mark verzamelt en plaatst het (ingestuurde) nieuws, de campings en houdt zich bezig met het administratieve reilen en zeilen.

We schrijven nog steeds met dezelfde gedrevenheid als bijna 20 jaar geleden, want er is nog genoeg beweging in de kampeerbranche om het nog jaren te blijven doen.

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber

Kun jij zelf ook leuk schrijven en zou je graag jouw kennis en ervaring(en) op KampeerMagazine.nl willen delen met andere kampeerders? Mail ons dan via: redactie@kampeermagazine.nl.

Laat ons weten wat je ervan vindt

Laat vooral bij onze artikelen weten wat jullie er van vinden (ook als je het geen goed artikel vindt) want dat waarderen wij, zoals je hierboven wel hebt kunnen lezen, heel erg. Eventueel kun je onderaan de artikelen ook een reactie plaatsen.

Arno de Kruijf en Mark Immerzeel
Redactie KampeerMagazine.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in