Camping Seeburger See voor iedereen

Camping Seeburger See midden in Duitsland op een bijzonder plekje aan het grootste natuurlijke meer van Niedersachsen, in het idyllische dorpje Seeburg ligt deze gezellige en comfortabele camping. Dit bijzondere plekje biedt voor elk wat wils; Wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, dierenparken, avontuur en spanning… Iedereen komt hier aan zijn trekken!

Zij heten je graag van harte welkom op dit bijzondere plekje. Welkom in Seeburg! Welkom op Comfort Camping Seeburger See!

Accomodaties camping Seeburger See

Comfort Camping Seeburger See biedt voor élk wat wils. Je bent van harte welkom om met jou caravan, camper, tent of vouwwagen te komen kamperen, maar óók het huren van een onderkomen is mogelijk.

Kampeerplaatsen

Verdeeld over de camping vind je hun ruime, vlakke kampeerplaatsen. Om je lekker de ruimte te geven, zijn alle plaatsen minimaal 100m2 groot en geschikt voor tenten, caravans en campers. Uiteraard beschikt iedere plaats over een elektra-aansluiting en vind je centraal gelegen diverse watertappunten.

Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go
Tentveld

Speciaal voor de echte  tentkampeerders hebben wij een tentenveld. Op dit veld vind je alleen tentkampeerders en géén caravans of campers. Hier hangt de gezellige sfeer van het échte kamperen. Ook deze plaatsen zijn allemaal minimaal 100m2 groot. Uiteraard is het ook hier mogelijk gebruik van elektriciteit te maken.

Trekkersplaatsen

Naast de normale plaatsen hebben we een aantal trekkersplaatsjes welke speciaal bedoeld zijn voor wandelaars of fietsers in kleine tentjes. Deze plaatsjes zijn circa 50m2.

Huur een safaritent

Boek nu de zeer compleet ingerichte Safaritent! Ook genieten van Glamping? Compleet ingericht met steigerhouten meubelen en geschikt voor maximaal 5 personen. De tenten staan op een centrale op de camping en hebben voor extra comfort een houten vloer.

Omgeving Seeburg

Comfort Camping Seeburger See ligt in het idyllische dorpje Seeburg  in het prachtige Eichsfeld. De camping ligt op enkele meters van de Seeburger See. Een schitterend meer waar je heerlijk kunt zwemmen, roeien of vissen. Een tal van wandel- en fietsroutes beginnen direct vanaf de camping.

Leestip:  Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer

Meer weten over Camping Seeburger See

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in