JAMES Autoservice Van den Berg geeft klant factuurbedrag terug

De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Autoservice in Hoofddorp. De heer Verkuijl werd op woensdag 5 april verrast met de teruggave van zijn factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website.

Het was voor de heer Verkuijl een aangename verrassing: “Ik ben al jarenlang klant bij JAMES Autoservice Van den Berg en met meerdere auto’s. Ze helpen me altijd goed en ik ben zeer tevreden over de service. Ik kan hen iedereen aanbevelen!” Hij krijgt het factuurbedrag van € 155,24 op zijn rekening teruggestort.
Henno van den Berg is erg te spreken over de landelijke actie. “Door deze actie hebben wij een goede klant blij gemaakt. We zijn erg tevreden over de actie!”

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Landelijke actie

Alle klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint.

JAMES Autoservice

JAMES Autoservice is het merkonafhankelijke auto- en servicebedrijf voor particulier- en leaserijder. JAMES onderscheidt zich door te focussen op de klant die centraal staat. Het universele autobedrijf biedt onderhoud aan alle automerken en typen van ieder bouwjaar. JAMES was de eerste onafhankelijke formule in universeel auto-onderhoud voor de zakelijke markt (1,2,3 /// AutoService – opgericht 2003). Dit kenmerkt zich door de unieke landelijke dienstverlening met haal- & brengservice in combinatie met merkonafhankelijk onderhoud. JAMES beschikt over ruim 78 vestigingen in Nederland. JAMES Autoservice is sinds 1 oktober 2014 eigendom van de Coöperatie van JAMES Autoservicebedrijven.

Leestip:  Meer Nederlanders op vakantie

Website James autoservice: www.jamesautoservice.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in