JAMES Autoservice koppelt aan bij Trekhaakmontage

De universele werkplaatsketen JAMES Autoservice slaat de handen ineen met de specialisten van de nieuwe formule Trekhaakmontage. Vanaf medio juni bieden zij samen een breed assortiment trekhaken, fietsendragers en accessoires inclusief deskundige montage en aftersales service van niveau.

JAMES Autoservice is een van de betere universele garageformules in Nederland. Het heeft 75 vestigingen verspreid over vrijwel heel Nederland en een sterke positie in zakelijk gestuurd (lease)onderhoud en service en onderhoud voor particulieren.

Trekhaakmontage is de nieuwe partner van TowMotive Group, de meest gespecialiseerde trekhaakdistributeur van Nederland met het meest uitgebreide assortiment én drijvende kracht achter de bestaande formule Trekhaakcentrum met 104 vestigingen.

Gebruiksvriendelijke configurator

JAMES Autoservice en Trekhaakmontage hebben elkaar nu gevonden in een strategisch partnership om samen te profiteren van de groeimarkt in trekhaken en fietsendragers. Trekhaakmontage krijgt via JAMES toegang tot een onafhankelijk netwerk van kundige montagepartners met sterke vertegenwoordiging in onderhoud aan zakelijke (lease)auto’s.JAMES Autoservice heeft met Trekhaakmontage een partner met een professioneel nieuw trekhaakconcept en een online assortiment van trekhaken aanverwante producten. Op de site van JAMES Autoservice én de JAMES-bedrijven draait vanaf medio juni een gebruiksvriendelijke online configurator van Trekhaakmontage. Daarin vinden consumenten snel het juiste product plus toebehoren inclusief de prijzen voor montage, kunnen ze die online bestellen en direct een afspraak inplannen bij de JAMES-vestiging in hun regio om de producten te laten monteren.

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen
Groeiende populariteit

De samenwerking komt op een bijzonder goed moment. “De markt voor trekhaken is de afgelopen tijd flink gegroeid”, aldus Marien Kreuger, directeur JAMES Autoservice. “Dankzij de toename van het aantal autovakanties én groeiende populariteit van fietsen willen steeds meer consumenten een trekhaak voor hun aanhanger en/of fietsendrager.”

Dat sommige JAMES-bedrijven al zijn aangesloten bij Trekhaakcentrum is volgens Kreuger geen punt. Zij hebben de keuze gekregen om over te stappen naar Trekhaakmontage, een vestiging gaat dit ook doen. Binnen Trekhaakmontage geldt geen gebiedsbescherming: consumenten die zoeken op trekhaak-gerelateerde termen krijgen altijd de dichtstbijzijnde deelnemers te zien. “Onderling kunnen vestigingen elkaar ook klanten doorspelen, zoals bij drukte. Als netwerk zijn we er om de klant én elkaar te helpen.”

samenwerking

Laatste open plekken opvullen

De samenwerking is volgens Kreuger niet exclusief. “In gebieden waar JAMES Autoservice niet aanwezig is, kan Trekhaakmontage andere partners aansluiten. Maar omgekeerd zullen we in zulke gebieden ook graag kijken naar nieuwe franchisepartners, om zo de laatste open plekken in de JAMES-landkaart op te vullen. Onze huidige schaal en ambitie passen erg goed bij de ambities van Trekhaakmontage.”

Leestip:  NKC geeft gastcollege toerismeopleiding Breda

Website James autoservice: www.jamesautoservice.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in