Internationale bezoekers op de Open Dagen 2023

Fabrieksrondleidingen, tentoongestelde campers, partnerbedrijven en een muzikaal avondprogramma trokken talrijke gasten naar Polch.

Op 4 en 5 november was het weer zover: Niesmann+Bischoff opende zijn fabrieksdeuren voor alle camperliefhebbers en geïnteresseerde bezoekers. Gedurende twee gezellige dagen konden gasten uit Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden en Spanje de productiehal bekijken en kennis maken met de nieuwste modellen en andere exposanten uit de branche.

Een groot aantal camperaars accepteerde de open uitnodiging naar Polch en sloeg het hele weekend hun kamp op rondom het bedrijfsterrein. Het evenement trok ook veel dagjesmensen, waaronder medewerkers en hun gezinnen.

Een van de populairste attracties waren de fabrieksrondleidingen, die niet alleen in het Duits, maar ook in vier extra talen werden gehouden. Van de chassisbewerking tot de eigen sandwichpaneelconstructie en de meubelproductie met gloednieuwe CNC-machines – elke afzonderlijke fase van het productieproces werd tot in detail getoond en beschreven. Geïnteresseerde bezoekers konden tijdens de site tour ook voor het eerst het onlangs opgeleverde zonnepark zien, evenals het nieuwe logistieke centrum dat vorig jaar werd gebouwd vanwege het toenemende productievolume.

Leestip:  Campercontact versnelt ontwikkeling met groeikapitaal

Een ander bezoekershighlight waren de favoriete modellen die in de showroom te zien waren. Naast de onlangs gepresenteerde Flair 880 en 920 toonden de gasten ook grote belangstelling voor de uiterst aantrekkelijke iSmove-modellen. Het werkplaatscentrum bood naast de iSmove- en Flair-modellen de mogelijkheid om technisch advies te krijgen en vragen te stellen. De klantenclub, leveranciers en samenwerkingspartners, waaronder touroperators en campings, maakten van het weekend gebruik om met veel gasten te praten. Ook de jongste bezoekers genoten van allerlei entertainment en speelden de hele dag met spelletjes en schminken. Geïnteresseerden in banen en beroepsopleidingen kregen op de stand interessante en relevante informatie van de HR-afdeling.

 

feestelijke hoogtepunt

Het feestelijke hoogtepunt van de zaterdagavond werd verzorgd door de band “Münchner Zwietracht”, die het podium betrad om voor een feestelijke sfeer in de bomvolle feesttent te zorgen. Het team van Kichererbse in Polch zorgde gedurende het hele evenement voor eten en drinken voor alle gasten en medewerkers.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Over het geheel genomen zijn de open dagen een fantastisch en veelzijdig weekend geworden, en Niesmann+Bischoff kan nauwelijks wachten om volgend jaar de volgende evenementenronde te lanceren. Dus voor de geïnteresseerden: noteer de datum voor het tweede weekend van november (9 en 10 november 2024) alvast in je afsprakenkalender.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in