Hobby ontvangt de DCC Safety Award 2023

Hobby ontvangt de DCC Safety Award 2023 tijdens haar persconferentie op de vakantiebeurs CMT in Stuttgart.

Met zijn gezellige U-zitgroep en twee eenpersoonsbedden gaat de prijs naar de moderne en stijlvolle caravan MAXIA 495 UL. Met name de experts van de Duitse Camping Club (DCC) zijn onder de indruk van de meesterlijke combinatie van het design met een uitgebreide standaarduitrusting en veiligheidsvoorzieningen.

Hobby-directeur Holger Schulz is verheugd de DCC Safety Award op de beursstand in Stuttgart in ontvangst te mogen nemen. “De prijs is een geweldige onderscheiding en laat zien dat de nieuwste producten in ons Maxia-assortiment ook bij onze klanten in de smaak vallen. Naast verschillende veiligheidskenmerken, heeft deze serie een open ontwerp en natuurlijke materialen, evenals een royale portie Scandinavische ‘hygge’.

Bij het kiezen van hun winnaar hebben de caravanexperts van DCC rekening gehouden met alle veiligheidsaspecten, de inrichting en het productieproces van de Maxia caravan. Vooral het aantal lampen en stopcontacten, de grote koelkast en het uitstekende vakmanschap van de caravan maakten een goede indruk. In het laatste geval hebben de caravanexperts van DCC in mei 2022 een uitgebreide rondleiding door de fabriek gemaakt en vanaf het begin met eigen ogen gezien hoe het model wordt gemaakt. Dit leverde hen belangrijke inzichten op in dingen die niet meer te zien zijn als de caravan eenmaal is voltooid, zoals de installatie van de kabels en leidingen.

“Deze caravan laat duidelijk de huidige en toekomstige mogelijkheden van de caravanbouw zien. Simpel gezegd, de mogelijkheid om het laadvermogen van een caravan te vergroten en een all-inclusive uitrusting horen al lang bij de perfecte caravan. Alleen dan komt het veiligheidsvraagstuk goed aan de orde”, zegt DCC-voorzitter Dieter Albert.

Leestip:  Welke brandblusser koop je voor camper of caravan?

De DCC Safety Award wordt traditiegetrouw elk jaar op de CMT in Stuttgart uitgereikt aan een voertuig dat is gekozen in de categorie caravan of camper. Hobby heeft deze prijs in het verleden meermaals gewonnen.

Website Hobby Caravan: www.hobby-caravan.de

 2.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in