Herzog voortenten een juiste tent

Herzog voortenten zorgen ieder jaar voor een nieuwe maatstaf voor de beginnende kampeerder en voor de professionele kampeerder. Zij zijn blij je dit programma te kunnen bieden via hun dealers. Op hun site vindt je enkele dealers die showmodellen hebben opstaan, hier kan je de tenten zien en de materialen voelen. De overige dealers kunnen hun tenten natuurlijk voor je bestellen.

Met het huidige programma kunnen zij je een juiste tent bieden voor:

  • weekendjes weg
  • reisvakanties met de caravan
  • reisvakanties met de camper
  • reisvakanties met de buscamper
  • seizoenskamperen (DC)
  • vast kamperen (DC)
Een onvergetelijke vakantie 

Herzog heeft in Nederland bij de caravandealer diverse producten in de showrooms staan. Hier zijn zij enorm blij mee en heel erg tevreden over. Echter kan jouw dealer niet het hele programma van Herzog opzetten in hun showroom. Vandaar dat zij in Assen een showroom hebben ingericht met een aantal tenten waarmee zij je informatie kunnen geven over het hele assortiment van Herzog.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel

Ook in deze showroom hebben zij niet alles op staan maar zij hebben wel alle materialen en diverse types opgebouwd staan. Kom gerust langs bij hun en laat je volledig informeren. De eventuele aankoop kan via jouw eigen dealer worden uitgeleverd.

Allemaal vragen

Welke tent kies je als je het hele jaar wilt blijven staan, welke mogelijkheden heeft een vaste tent, hoe diep kan een tent worden, welke materialen moet ik hebben, deeltent of compleet ingetrokken?

Er komen veel vragen naar boven als je kiest voor een tent die een seizoen of hele jaar blijft staan. Herzog levert tenten die 15 – 20 jaar kunnen blijven staan, dan moet het wel de juiste tent zijn. Herzog kiest er vanaf nu voor om naar je toe te komen, thuis of op de camping!

Leestip:  Isabella wint prestigieuze innovatieprijzen

Hierdoor kan je zich goed laten informeren over de mogelijkheden, de kwaliteiten en de duurzaamheid. Doordat je materialen kan zien en voelen komt de juiste tent al een stap dichterbij. Deze service biedt Herzog om samen met jouw en de caravandealer de juiste beslissing te nemen en veel vragen bij je weg te nemen.

Kijk voor meer informatie op Herzog

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in