Camping Ginsterveld middenin de natuur

Camping Ginsterveld is gelegen middenin de natuur van het populaire Burgh-Haamstede, onder het licht van de vuurtoren en nabij de prachtige brede stranden en bossen. Deze gastvrije camping heeft een gaaf overdekt zwembad met whirlpool en Turks stoombad, gratis wifi-verbinding, zeer schoon sanitair en altijd diverse leuke speeltuintjes in de omgeving van jouw kampeerplaats of accommodatie. Met de camping als thuishaven maak je de mooiste wandelingen en fietstochten door de schitterende natuur en de pittoreske dorpjes die de omgeving rijk is.

Camping Ginsterveld

Luxe en ruime kampeerplaats met privesanitair, elektriciteit (10 tot 16 A) en altijd een speeltuintje in uw nabijheid. De plaatsen zijn aan drie zijden voorzien van beplanting en gelegen nabij de ingang van de camping. Jouw privesanitair-unit is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn deze plaatsen voorzien van kabeltelevisie.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur
Boswachterij Westerschouwen

Te voet, op de fiets, te paard, skeelers, boot, met de huifkar, auto of… wat je maar wilt. Het is allemaal te doen rond en op de camping. Op Schouwen-Duiveland kan je de rust, ruimte, mooie natuur en pittoreske dorpjes op allerlei mogelijke manieren beleven.

Boswachterij Westerschouwen is een 330 hectare groot natuurgebied met volop mogelijkheden voor recreatie. Het gebied is grotendeels vrij toegankelijk. Te voet, per fiets of met een paard het gebied in, het is allemaal mogelijk. Er is een speciaal tegelpad aangelegd waar rolstoelgebruikers gebruik van kunnen maken. Verder tref je er picknicktafels, fietsenstallingen, infopanelen, een schuilhut en twee uitzichttorens. De boswachterij ligt deels tegen het strand aan, dus na een ochtend actief fietsen of wandelen, kan je lekker uitwaaien op het strand.

Sanitair

De camping heeft drie sanitairblokken. Hier vindt je douches, toiletten en afwasplaatsen. In de sanitairgebouwen op veld E en X vindt je eveneens kindersanitair. In het sanitairgebouw op veld E is ook invalide sanitair aanwezig. De sleutel van het invalide sanitair kun je afhalen bij de receptie.

Leestip:  Vakantieganger wil tot 10% meer betalen

Alles weten over Camping Ginsterveld

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in