Habo Camping en Stugby westzijde van het Vättern

ca 15 km ten noorden van de E4 en Jönköping. Op ca 150 mtr lopen van de camping ligt een prachtig zandstrand. De camping grenst aan het Domneåns natuurreservaat rond de rivier de Domneån die uit komt in Domsand haven. De camping is verdeeld in kleine veldjes met ruime gemarkeerde plekken met stroom of een veld waar ruimte is voor tenten op ongemarkeerde plekken. Een aantal veldjes heeft een speelplek in het midden. Op alle veldjes is de mogelijkheid aanwezig om een kampvuur te stoken om de avond gezellig af te sluiten.

Naast zonnebaden op het strand en zwemmen in het Vätternmeer kunt je hier ook uitstekend tot rust komen terwijl je geniet van het uitzicht over Zwedens 1 na grootste meer. In de haven naast de camping is een boothelling om je boot eenvoudig te water te laten. Hier zwemmen is zeer geschikt voor kinderen omdat het strand geleidelijk en langzaam afloopt in het meer. De camping biedt je de mogelijkheid om te volleyballen, tafeltennissen of om een mooi kampvuur te maken.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter

In de omgeving zijn er vele leuke activiteiten, u kunt mooie wandelingen maken in het Hökensås natuurgebied of de rust opzoeken en picknicken bij een waterval bij de camping in de buurt. Maar als je liever de stad in wil om een museum te bezoeken of om te shoppen, dan is Jönköping maar 15 km bij de camping vandaan. Hier vindt je onder andere het Radiomuseum, Huskvarnamuseum, Tändstickmuseum en het A6 Shopping center.

habo

Vanwege onze centrale ligging zijn er ook genoeg leuke uitstapjes te maken die iets verder bij ons vandaan liggen. Bij de receptie geven ze je graag alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde dag uit. En als de avond valt is Habo Camping & Stugby een mooie plek om weer naar terug te keren.

Na een dag vol activiteiten is onze buitenruimte een prima plek om bij te komen of om lekker iets te eten. En mocht u dan nog energie over hebben geven wij ook meerdere keren per week een elandensafari.

Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

Website Habo en Stugby

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in