Glaravans: Nieuwe caravans in een vintage jasje

Je bent van harte uitgenodigd op Zaterdag 11 mei voor de grote opening. Sinds maart zijn zij druk bezig met het bouwen van de eerste Glaravans; Moderne caravans in een ‘vintage’ jasje. De oorsprong van Glaravans komt van caravans en glamping, Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer.

Bij Glaravans strippen zij de oude caravans en bouwen zij deze weer opnieuw op tot hedendaagse reispaleisjes met de nieuwste technologie. Zo kan je altijd glamperen waar en wanneer je maar wilt! Glaravans worden gebouwd op eigen inzicht en ook naar smaak van de klant, voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens is er een verhuur Glaravan beschikbaar vanaf Juni 2019. Op zaterdag 11 Mei staan de eerste Glaravans opgesteld en is hun werkplaats open

Leestip:  Comfortabel kamperen - Een speciale plek in de natuur!
Voor nieuwsgierige ogen

Op display zullen ons ‘Pilot Project #0’, een Belgische Constructam caravan uit 1979, ‘Glaravan #1’, een SMV caravan uit 1981, en ‘Glaravan #2’, een bijzondere Knaus caravan uit 1979 staan. Tevens zijn er toekomstige Glaravans in aanbouw te bewonderen. De concepten voor de eerste Glaravans worden binnenkort onthuld. Houdt hun Facebook en Instagram pagina goed in de gaten voor de vorderingen!

glaravans foto 1 glaravans foto 2

Glaravans is opgericht door Erik Baas. Als kampeerder zag hij vooral veelal dezelfde uitziende caravans: Zijn passie voor oude en stijlvolle objecten bracht hem het idee voor Glaravans. In de unieke vintage caravans zag hij een kans, waarop hij een Constructam Caravan uit 1979 kocht. De sfeer van de caravan was prachtig, maar hij miste een stukje luxe en stijl. Geïnspireerd door de vele hobbyisten die hun caravan opknapten, begon het avontuur dat Glaravans heet.

Leestip:  Kamperen in de schattigste caravan

Je bent van harte welkom op Zaterdag 11 Mei vanaf 10:00 tot 16:00 aan de Pakhuisstraat 8 in Hengelo. Mocht je niet in de gelegenheid zijn dan ben je altijd op hun reguliere openingstijden welkom.

Alles weten over Glaravans

 3.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in