Glamping op werkende agrarische bedrijven

Niets hoeft en alles mag. Dat is Het BoerenBed. Tijdens je verblijf kun je, naast genieten, een kijkje nemen in de wereld van de boer. Het BoerenBed is namelijk alleen gevestigd bij werkende agrarische bedrijven; waar de boer en boerin een gedreven rol spelen.

Locaties van de boerderijen.

Een Boerderijvakantie voor het hele gezin kun je beleven op een van onze 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Verenigde staten en zelfs in Zuid-Afrika!
Op iedere locatie vind je een boerderijwinkel met heerlijke regionale producten. Tijdens je glamping vakantie word je helemaal deel van de boerderij. Zo krijg je van de boer bijvoorbeeld een rondleiding over het erf. Op elke BoerenBed locatie vind je het zelfde motto: niets hoeft en alles mag!

Boerenbed

Tijdens de zomervakantie is het Boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan tijdens de schoolvakantie. Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd. Zo hebben de meeste boerderijen iets met water; een heus Boeren zwembad of een rivier op het erf.

Vergeet de tijd.

Het BoerenBed is bestemd voor iedereen die zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid.

Leestip:  De glamping upgrade

In Mariahout vind je boerderij “Het Hertenkamp” waar je in oude stijl kan kamperen. Camera man Jan Jansen pakte zijn koffer en zijn camera om eens een kijkje te gaan nemen.

Bron: BoerenBed

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in