Geef je camper een verjongingskuur

Camper Custom Care heeft het volledige pakket om de camper een verjongingskuur te laten ondergaan.

3C Camper Custom Care heeft een heel simpele filosofie: kwaliteit leveren tegen een vooraf afgesproken prijs. Voordat een camper de behandeling ondergaat, wordt met de eigenaar de camper geïnspecteerd op krasjes, beschadigingen en de conditie van de lak. Er wordt overlegd welke behandelmethode het beste resultaat zal geven waarna de prijs definitief wordt vastgesteld. In de meeste gevallen zal de prijs niet, of nauwelijks afwijken van de indicatieve prijs die op de offerte staat.

Vakmanschap

Zij bieden het volledige pakket om de camper een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd om het voor elkaar te krijgen. Eerst wassen zij de camper met milieuvriendelijke shampoo om het vuil los te weken, daarna wordt gestoomreinigd om de camper écht schoon te krijgen, de poriën te openen en de mogelijke groenalg te verwijderen.

Hun primaire dienstverlening is het stomen, cleanen, polijsten en poetsen van de camper en deze vervolgens te behandelen met “op NanoTechniek” gebaseerde coatings voor oppervlakbescherming. Daarnaast willen zij de campereigenaar daar waar mogelijk is, helpen het juiste bedrijf te vinden om (mogelijk) andere werkzaamheden te laten verrichten.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Website Camper Custom Care: www.campercustomcare.nl

 3.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in