Gazelle introduceert private lease voor e-bikes

Geen zorgen over onderhoud, kosten en aanschafprijs? Gazelle introduceert private lease voor e-bikes!

Anno 2024 is één op de drie Nederlanders (34%) al in het bezit van een e-bike*. Een e-bike in één keer aanschaffen kan een grote investering zijn. Om die reden introduceert Gazelle deze zomer Gazelle Fiets Lease. Met de introductie van Gazelle Fiets Lease kun je voor een maandelijks vast bedrag een Gazelle e-bike leasen, wat elektrisch fietsen voortaan voor nog meer mensen toegankelijk maakt. Je rijdt dan niet alleen op een gloednieuwe e-bike, maar profiteert ook van bijkomende extra’s, zoals een verzekering, goed onderhoud en 24/7 pechhulp. Een totaalpakket, zodat je kan genieten van onbezorgd fietsplezier. Alle Gazelle fietsenwinkels kunnen nu de e-bikes aanbieden voor private lease. Voor welke e-bike ga jij?

Zonder zorgen op je e-bike

Bij Gazelle Fiets Lease betaal je een aantrekkelijk vast maandbedrag. Je kunt al een e-bike leasen vanaf 81 euro per maand. Al het denkbare is dan in je totaalpakket inbegrepen: service, onderhoud, reparaties, schade- en diefstalverzekering, pechhulp én de e-bike zelf. De e-bike zelf? Je leest het goed. Na afloop van de leaseperiode lever je jouw e-bike weer in of ga je in op het aanbod om de e-bike over te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om weer een nieuwe e-bike te leasen. Zo simpel kan het zijn!

Leestip:  Nieuw ANWB-boek: Het Allermooiste van Nederland
Band lek? Geen probleem

Met het Gazelle Fiets Lease-programma is er écht geen reden meer om je band zelf te plakken. Met jouw Gazelle e-bike kom je niet voor onverwachte kosten te staan, omdat service en onderhoud zijn inbegrepen. Ervaren fietsmonteurs zorgen voor regelmatige onderhoudsbeurten, waardoor je e-bike altijd in topconditie blijft. En ze staan voor je klaar als je onverwacht een reparatie nodig hebt.

Heb je pech onderweg? Via de ANWB zorgt Gazelle ervoor dat er 24/7 pechhulp voor je is. En met meer dan 700 aangesloten fietsenwinkels is er altijd een servicepunt bij jou in de buurt. Dankzij de inbegrepen schade- en diefstalverzekering ben je bovendien volledig beschermd, zodat jij onbezorgd kan genieten van elke rit. En als je even op het terras wilt zitten, kun je je fiets dus met een gerust hart laten staan.

De keuze is reuze

Kortom: of je nou op zoek bent naar een handige bakfiets voor met de kinderen, een robuuste stadsfiets of een snelle e-bike voor je woon-werkritten, alle e-bikes van Gazelle zijn beschikbaar voor private lease.

Leestip:  Je fiets verzekeren voordat je ‘m meeneemt op vakantie

De Makki Travel

De Makki Travel is maandelijks te leasen vanaf €213,49 per maand en is verkrijgbaar vanaf €6.699,-

De Paris C7+ HMB

De Paris C7+ HMB is maandelijks te leasen vanaf €99,66 per maand en is verkrijgbaar vanaf  €2.599,-

De Ultimate C5 HMB

De Ultimate C5 HMB is maandelijks te leasen vanaf €143,37 per maand en is verkrijgbaar vanaf €4.199,-

*Onderzoek uitgevoerd in juni 2024 door Multiscope onder N=1.058 Nederlanders.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in