Frieslandcamperbouw heeft een geheel eigen kijk op campers

Frieslandcamperbouw heeft een geheel eigen kijk op hoe je een camper bouwt en inricht. De door CamperfiXX ontwikkelde slaapbank met gepatenteerd schuifsysteem en het extra brede bed zijn daar voorbeelden van.

Veiligheid nemen zij serieus; de slaapbank is voor veel compacte campers RDW goedgekeurd. Ze letten sterk op de materiaalkeuze en de wijze van afwerking.

Ze werken graag samen. Ze kunnen de gehele camperombouw uitvoeren of in overleg een deel van de camperombouw uitvoeren.

Complete ombouw

Frieslandcamperbouw bouwt 2- of 4-persoons campers op basis van voornamelijk de Opel Vivaro tot model 2019, de Renault Trafic, de Fiat Talento, de Nissan Primastar, de VW T5 / VW T6, de Peugeot Boxer, Citroen Jumper en de Fiat Ducato. In al hun campers kan je slapen op een breedte van 140 cm. In een breed bed slaap je veel comfortabeler dan op een smalle matras met de gebruikelijke breedte van slechts 112 of 120 cm.

Gemonteerde campermeubels

Steek je graag je handen uit je mouwen en wil je op een voordelige manier een camper bouwen? Dan kan je een deel van de ombouw zelf doen. Zij plaatsen het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank en zij regelen de RDW keuring. De camperkasten en de camper keuken leveren ze in elkaar gezet en wel.

Leestip:  Stapelbed in gezinshalfintegraal Itineo Cozi PS700
Bouwpakketten kasten en keukens

Doe het zelf bouwpakketten voor campermeubelen. Alle meubels voor de campers kunnen als bouwpakket worden geleverd. Je monteert zelf de meubels voor je camper. Het voordeel van hun bouwpakketten is dat de meubels goed in je camper passen. Daarmee win je tijd en krijg je kwaliteit. Het geeft een goed gevoel want je bouwt ook echt je eigen camper.

Website FrieslandCamperbouw: frieslandcamperbouw.nl

 4.1/5 (15)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in