Boerderij camping ‘t Spikkie aan de Sallandse Heuvelrug

Sinds de zomer van de 2021 is Boerderij camping ‘t Spikkie overgenomen “van de ouders” door Bastian, Ellen, Jesse en Jasmijn. Zij zijn al jarenlang kampeerders en door deze stap te zetten gaat een droom van hun in vervulling.

Hun boerderij is een hobbyboerderij met 2 pony’s. De camping ligt aan de voet van het nationale park “De Sallandse Heuvelrug”. Deze prachtige omgeving laat zich lenen voor verschillende leuke of actieve activiteiten. Het dorp Haarle ligt op ca. 2Km van de camping. In het dorp vindt je een supermarkt, cafe, en eetgelegenheden. In de omliggende dorpen Nijverdal en Raalte (ca. 7 Km) vindt je een wat groter aanbod aan winkels. Tevens is daar een overdekt zwembad.

In het rustieke dorp Hellendoorn (ca. 5 Km) met het bekende avonturenpark kunnen de kinderen zich prima vermaken. Maar ook het dorp zelf is de moeite van een bezoek waard.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

In de omgeving van Haarle zijn vele wandel en fietsroutes te vinden. Ook de avontuurlijke fietser komt flink aan zijn trekken op de MTB Route’s. Niet alleen de “De Sallandse Heuvelrug” maar ook de Lemelerberg en de omgeving Ommen liggen op fietsafstand van de camping. Je zit dus binnen 2,5Km van de camping in de bossen. Een mooi centraal vertrekpunt om hun mooie landschap te verkennen

De Camping

De camping is verdeeld in drie veldjes. Deze veldjes samen bieden plaats aan c.a. 15 kampeerplekken met een stroomvoorziening van 6A. Vanaf jouw plaats heb je de beschikking tot hun draadloos internet. Het toiletgebouw beschikt over ruime toiletten en doucheruimten. Tevens kun je hier de afwas doen. Verder is er een speeltuin aanwezig met diverse toestellen voor kleine kinderen en een overdekte fietsenstalling voor elektrische fietsen.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Hun recreatieruimte staat ook tot jouw beschikking. Hier kun je ’s avonds rustig gaan zitten. In deze ruimte zijn diverse ontspannings mogelijkheden aanwezig.

Website Boerderij camping ‘t Spikkie: www.spikkie.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in